joi, mai 30, 2024
AcasăMainDupă ce a "#insistat să se pișe pe #rezist", Nicoleta PSD-ista a...

După ce a „#insistat să se pișe pe #rezist”, Nicoleta PSD-ista a fost promovată directoare culturală la Constanța

-

Acum două luni, în plină pandemie, Nicoleta Bercaru era consilier județean PSD la Constanța și înjura diaspora într-un mesaj plin de ură. La începutul lui iunie, Nicoleta vulgara își primește răsplata: este numită manager interimar la Centrul Cultural Județean „Theodor Burada”, de către „patronul” acestuia, Consiliul Județean Constanța (condus de PSD-istul Marius Horia Țuțuianu).

De-a lungul timpului, Nicoleta Bercaru s-a remarcat prin numeroase atacuri virulente la adresa românilor din diaspora. Cea mai recentă ieșire scandaloasă a avut loc în aprilie, când România se afla în stare de urgență.

Consiliera județeană PSD folosea câteva cazuri izolate de comportament primitiv în carantină pentru a face generalizări iresponsabile la adresa românilor reveniți din diaspora. „Au infectat România prin prezența lor aici”, striga PSD-ista folosind majuscule psihopate.

În iunie 2018, în timpul lungilor și viguroaselor proteste pro-justiție, Nicoleta Bercaru a distribuit o postare abjectă a lui Mircea Badea (Antena 3): ”#insist să mă piș pe #rezist”.

- Advertisement -

Aceeași Nicoleta Bercaru, PSD-ista parașutată șefă peste cultura constănțeană, folosește termeni batjocoritori la adresa „inamicilor” politici: „Ne-Președintele” (Klaus Iohannis), „Ludovic LuCovid” (Ludovic Orban), „Ministrul-Apocalipsă” sau „Ministrul-Fatalitate” (Florin Cîțu).

Pentru propagandista nerușinată de la Constanța, Guvernul Orban este „Guvernul-Groazei”.

Nicoleta Bercaru în aprilie, pe Facebook

„Simt că mor de indignare! Îl ascult pe viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, care spune că izolații și carantinații din București, românii care au dat buzna în țară în clipa în care țările de adopție le-au dat câte un șut în dos cu prima ocazie, acești români își bat joc de locațiile de 4 stele în care sunt cazați PE BANII NOȘTRI, SCUIPĂ ȘI JIGNESC oamenii care au grijă de ei FĂRĂ VREO OBLIGAȚIE și ÎNJURĂ ROMÂNIA, PE CARE AU INFECTAT-O PRIN PREZENȚA LOR AICI.

- Advertisement -

De o lună de zile suntem sub asediu. REGRET, DAR NU POT FI DE ACORD CU AȘA CEVA. STIMAȚI DIASPORENI CARE AȚI DAT BUZNA CREZÂND CĂ AICI PUTEȚI FACE CE VI SE NĂZARE, NU SUNTEM SLUGILE VOASTRE ȘI NU AVEM OBLIGAȚIA DE A VA ÎNTREȚINE SAU A VA SUPORTA LIPSA DE EDUCAȚIE. NU SUNTEM BĂTAIA VOASTRĂ DE JOC. STAȚI UNDE STAȚI PE BANII NOȘTRI.

COPIII FĂRĂ CONDIȚII DE ACCES LA INTERNET NU PRIMESC O TABLETĂ DE LA STATUL ROMÂN, CĂ NU-ȘI PERMITE 600 DE LEI DE COPIL, DAR VĂ ÎNTREȚINE PE VOI CU 400-500 DE LEI PE ZI.

VOTUL DE 3 ZILE NU VĂ DĂ DREPTUL DE A VĂ BATE JOC DE ROMÂNIA MEA.

RESPECTAȚI ȚARA-MAMĂ CARE V-A PRIMIT CU BRAȚELE DESCHISE!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ce a simțit dr. Virgil Păunescu când a testat pe el însuși vaccinul anti-Covid la care lucrează: „Dureri musculare, dureri osoase, un disconfort…”

De ce a trecut România mai bine peste epidemie decât state mai dezvoltate? Medicul Virgil Musta: “Am limitat impactul datorită măsurilor corecte, deși dure, luate la timp”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -