„#CondușiDeIdioți”. Ghinea: Ciolacu are certificat de „luptător cu rol determinant” pentru că „a băut în sediul PCR Buzău în timpul Revoluției”

2
3522
Marcel Ciolacu (al doilea din dreapta) nu e în stare să priceapă diferența între consultanță și asistență tehnică și nici dintre investiții și reforme, dar vrea să negocieze PNRR-ul, constată cu dispreț Cristian Ghinea

Marcel Ciolacu, liderul PSD, și-a obținut certificatul de luptător cu rol determinant în timpul Revoluției din 1989 pentru că, în timp ce oamenii mureau pe străzi la București, el stătea și bea în sediul PCR din Buzău, acuză Cristian Ghinea, fostul ministru USR al Fondurilor Europene.

În mesajul plin de dispreț, cu haștagul „#CondușiDeIdioți”, Ghinea îl desființează pe liderul PSD, despre care scrie că nu înțelege nici măcar care e diferența dintre investiții și reforme. Discursul lui Ciolacu e la un nivel atât de scăzut, încât pare scris de portarul din sediul PSD, mai adaugă Ghinea.

Izbucnirea lui Ghinea vine după ce Marcel Ciolacu a pretins că în PNRR s-ar afla proiecte de investiții de 10 milioane de euro la care ar fi prevăzută consultanță de 20 de milioane de euro. Ghinea răspunde că nu există consultanță, ci asistență tehnică, și nu sunt investiții, ci reforme – „dar e prea complicat pentru Marcel”.

PSD pregătește deja momentul în care Comisia Europeană va bloca fondurile din PNRR pentru România din cauza lipsei reformelor

Cristian Ghinea a negociat PNRR-ul pentru România cu Comisia Europeană în vara lui 2021, reușind să-l finalizeze în septembrie, chiar înainte să părăsească guvernarea.

Pentru că PNRR prevede reforme profunde și majore în România, PSD a proclamat, încă din prima zi a venirii la guvernare, în noiembrie, că programul e inaplicabil și că trebuie renegociat. De atunci, PSD lansează sistematic fumigene despre „greșelile” din PNRR și urgența renegocierii unor capitole, lucru imposibil cel puțin până în 2023.

Între timp, așa cum era de prevăzut, ministerele conduse de PSD în Guvernul Ciucă au rămas sever în urmă cu implementarea reformelor din PNRR, ceea ce va duce, inevitabil, la sistarea alocării miliardelor de la Comisia Europeană.

În așteptarea acestui moment, PSD și televiziunile finanțate și controlate de acest partid pregătesc terenul propagând ideea că PNRR-ul negociat de Ghinea este abuziv și împotriva intereselor României.

Cristian Ghinea despre Marcel Ciolacu, liderul PSD

„A vorbit Marcel, că și el e om!

Evident, nu există nici un proiect de consultanță de 20 de milioane la investiții de 10.

Asistența tehnică din PNRR (asistența tehnică, nu consultanța, dar e prea complicat pentru Marcel) nu e pe investiții ci pe reforme. Acolo unde au zis ministerele că nu se pricep (construit spitale, cloud guvernamental).

Lui Marcel pare că îi face portarul de la PSD punctajele.

Marcele, fii atent!

Ai mai pierdut un pariu cu mine.

Dacă arăți exemplul ăsta, îți plătesc 3 luni încă o indemnizație de revoluționar, ca aia pe care o iei pentru că ai băut in sediul PCR Buzău în timpul Revoluției.

Rog ziariștii să îl întrebe pe Marcel care e exemplul și să-i transmită oferta.

#CondușiDeIdioti“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Să mulțumim Cerului, în română și ucraineană, că Putin nu a negociat cu Trump belicoasele-i pretenții!

Un general rus dezvăluie adevăratul motiv pentru care Putin vrea să invadeze Ucraina: să-și păstreze bogăția furată de la popor! „Îi cerem să renunțe la politica criminală de provocare a unui război. Demisia!”

VIDEO. ÎPS Teodosie: „Domnul Putin nu este atât de negru precum îl prezintă toată lumea. Este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim“

Cel mai dur atac al lui Nicușor Dan la adresa Antenei 3: „Minte isteric, pentru a o pune pe Firea din nou primar”; „o mașinărie infernală”, care „manipulează, dezinformează, distorsionează, înveninează”, face „presiuni josnice”

Cine e Drulă, noul lider USR: „Bunicul a fost deținut politic. Tata n-are nicio legătură cu sistemul de putere de dinainte sau de după ‘89. Eu am premii naționale la Olimpiada de Informatică și am scris un manual pentru liceu”

Procurorii dau iama în căpeteniile AUR: dosare penale pentru George Simion, Călin Georgescu și Diana Șoșoacă! Georgică-muștiuc e încadrat la ultraj, Prostul Solemn la cultul fasciștilor, iar Senatoarea Urlătoare are mai multe capete de acuzare

Tatăl lui George Simion, condamnat penal pentru că a bătut 5 polițiști! Ulterior, a lovit și un reporter. „E scandalagiu, îi place băutura. Dacă mergi la el, ai grijă! E foarte violent!”

VIDEO. Amenințări de tip AUR ale șefului deputaților PSD: „Poate te întind pe-aici, pe jos!” / „George, ia-ți maimuța de aici!” / „N-are cum să mă bată pe mine Simion niciodată!”

Pensii speciale de magistrat, date pe furiș de PSD-iști. Propunere de extindere a numărului de beneficiari

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (83) / Ordin de la Bucureşti: împuşcaţi-i pe Ceauşeşti!

2 COMENTARII

  1. Ciolanule, diplomele cumparate nu acopera lacunele lasate de lipsa reala a studiilor! Intreaba-l pe Nicolicea! La voi, la PSD, asta-i nivelul! Ati vrut sa pareti „intelectuali”, dar tot „tractoristi” ati ramas!

  2. Ca orice presedinte de colzoh PSD care se respecta si Cioli s-a umplut de „bijuterii” nemeritate. Revolutionar de plapuma, facultate la FF, limbi straine – limba romana. Dupa un hot (Draknea) vine un prost (Ciorolacu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here