Concursul „Cel mai rău PSD-ist”. Tudose: „Când l-am cunoscut mai bine pe Ponta, am început să-l regret pe Dragnea”

2
1549
Ponta & Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a declarat vineri, la Brăila, că a revenit în PSD pentru că a regretat trecerea la Pro România. Tudose susține că și-a dat seama că a greșit „când l-am cunoscut mai bine pe domnul Ponta”.

Întrebat de presă cum comentează declaraţiile unor colegi care au făcut aluzie la reîntoarcera sa în partid prin termeni nu prea măgulitori, Mihai Tudose a spus că, în cazul său, nu se poate vorbi despre trădare, pentru că toate deciziile luate au fost publice, or „trădarea se face pe furiş”.

„Nu cred că am greşit când am plecat din PSD, am greşit că am plecat la Pro România, pentru că, după ce l-am cunoscut pe domnul Ponta, am început să-l regret pe Dragnea”, a declarat Tudose, potrivit Agerpres.

Această afirmație nu spune nimic despre Dragnea, dar spune totul despre Ponta: un personaj mizer, mincinos, neserios, cu care nu e bine să te însoțești.

Fost prim-ministru, în prezent europarlamentar ales pe listele Pro România, Mihai Tudose s-a reînscris în PSD pe 6 ianuarie. Tudose a demsionat din Pro România la începutul lunii decembrie, în urma unui conflict cu președintele partidului, Victor Ponta.

Reînscrierea lui Tudose în PSD a fost salutată de președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, care susține că europarlamentarul nu a făcut niciun rău partidului și că a fost un foarte bun prim-ministru. „Eu nu consider că oamenii care au plecat în Pro România sunt niște traseiști politici”, a afirmat Ciolacu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. Mereu povești cu armate vrăjmașe. Așa s-a dus PSD după Stancu Ruxandrina Dorina Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură 2007 și 2008. Eu nu crime. Eu judecăți de valoare și spirit umanist.

  Anca Veza Blondi Regalia

 2. băi, frate, de la „Oda lui Victor Ponta”, de Mircea Cosma:
  „Victor, o galaxie română-n devenire,
  Răsare în universul zidit pe răstigniri,
  „Victor, o galaxie română-n devenire,
  Răsare în universul zidit pe răstigniri,
  Pe temelie veche, de piatră şi jertfire,
  El reînalţă o ţară a vechilor români!
  Victor Ponta preşedinte!”
  …la Tudose cu „după ce l-am cunoscut pe domnul Ponta, am început să-l regret pe Dragnea”
  păi să nu-l scuipi? 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here