vineri, mai 24, 2024
AcasăLumeaVIDEO-DOCUMENT. Momentul în care avionul ucrainean e lovit de rachetă. Plus: bubuitura...

VIDEO-DOCUMENT. Momentul în care avionul ucrainean e lovit de rachetă. Plus: bubuitura la impactul cu pământul. Imagini difuzate de „New York Times”

-

După verificări minuțioase, New York Times a difuzat o filmare video care surprinde momentul în care o rachetă iraniană – de fabricație rusească – lovește avionul ucrainean la scurtă vreme după decolarea de pe aeroportul din Teheran. În filmuleț se aude și zgomotul produs de impactul aeronavei cu solul.

Avionul Boeing 737-800, aparținând companiei Ukrainean International Airlines, a fost lovit de rachetă în momentul în care se afla deasupra orașul Parand, în apropiere de aeroportul din Teheran.

Din momentul impactului cu racheta, aeronava nu a mai transmis niciun semnal, până la impactul cu pământul.

Potrivit imaginilor video, în momentul în care racheta a lovit avionul s-a produs o mică explozie, dar aeronava nu a explodat imediat, ci a continuat să zboare timp de câteva minute spre aeroport, încercând o aterizare forțată. Avionul a zburat în flăcări spre aeroport, înainte să explodeze și să se prăbușească rapid.

- Advertisement -

Aeronava ucraineană, care s-a prăbușit în dimineața zilei de miercuri, 8 ianuarie, efectua zboruri pentru compania privată Ukrainian International Airlines.

Toți cei 9 membri ai echipajului erau ucraineni. Cei 167 de pasageri erau: 82 de iranieni, 63 de canadieni, 10 suedezi, 4 afgani, 3 germani, 3 britanici și 2 ucraineni. Aproape toți cetățenii cu pașapoarte străine erau de origine iraniană.

Filmarea celor de la „New York Times” a fost făcută publică la câteva ore după ce președintele american, Donald Trump, și-a exprimat propriile dubii cu privire la motivele prăbușirii avionului ucrainean la Teheran.

- Advertisement -

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O fată de 17 ani spune că a fost răpită de Dincă! Ea susţine că în casa monstrului era sechestrată şi o copilă de 12 ani!

WhatsApp nu va mai funcționa, de la 1 februarie, pe milioane de telefoane. Vezi dacă telefonul tău va fi afectat!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -