Orban: „Președintele și cu mine am decis că cel mai bine pentru România este să organizăm alegeri anticipate. Ar fi util şi bine să fie simultan cu localele”

2
862
Nu-l cunoaște...

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, după întâlnirea de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, că au hotărât împreună că „cel mai bine pentru România este să organizăm anticipate”. Liderul PNL a păstrat misterul în privința strategiei prin care s-ar putea ajunge la anticipate.

Principalele declarații ale lui Ludovic Orban

  • Președintele Românei și cu mine am decis că cel mai bine pentru România este să organizăm anticipate.
  • Românii au arătat clar la referendum, la alegerile pentru Parlamentul European și la prezidențiale că nu mai vor PSD la putere, că Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână.
  • Este absolut necesar ca puterea să revină la popor, cetățenii să-și aleagă reprezentații, iar Parlamentul să fie oglinda fidelă a opțiunilor cetățenilor români, care să fructifice la maximum beneficiile apartenenței la UE.
  • (Întrebare: „Vă dați demisia?”) Nu o să dezvălui strategia. Am convenit că alegerile anticipate reprezintă cea mai bună soluție pentru România. Cu siguranță, vom găsi cele mai bune soluții pentru declanșarea procedurii de anticipate. Vom aplica cele mai bune soluții astfel încât să atingem obiectivul de a reda puterea în mâna oamenilor.
  • Ar fi util și bine să fie simultan cu localele, în cazul în care vom reuși să derulăm procedura necesară, sau la o dată cât mai apropiată de locale, dacă nu va fi posibil odată cu localele. România are nevoie de alegeri anticipate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Replică de țață a Gabrielei Firea către ministrul Turismului: „Mutați-vă din București, dacă nu vă place în București!”

2 COMENTARII

  1. Cel mai bun lucru pentru ca presedintele sa-si continue planul pentru refacerea tarii ,a institutiilor sale,dupa 30 ani de distrugere comunistoida! Go,PNL,go!Daca ciolacii se impotrivesc,nu au nicio alta solutie decat sa voteze un nou guvern PNL,iar daca nu vor,TOT PNL va ajunge la guvernare,fortand anticipatele! NU MAI EXISTA ALTA CALE PENTRU HOTI,HA,HA,HA,HA! APOI,LA PUSCARIE,SA-SI FACA GUVERN CU DRAGNEA PRIM MINISTRU!

  2. Inca ceva: dupa parerea mea,in niciun caz presedintele nu va nominaliza un alt premier! Daca nu-l vor pe Orban prim ministru,atunci TOT cu alegeri anticipate se vor trezi ciumatii in caz ca pica la vot,asa ca,daca nu vor alegeri,TOT Zpe Orban or sa-l vada prezidand sedintele la guvern!!! Ha,ha,ha!!! Suuuuper tare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.