Comunicat șocant al Pentagonului: unele imagini cu OZN-uri sunt reale!

1
993

Un comunicat oficial al Pentagonului a provocat joi o undă de șoc: Armata americană a recunoscut că unele fotografii și filme care prezintă OZN-uri sunt reale, fiind realizate chiar de Marina militară a SUA!

Postul de televiziune CNN prezintă anunțul care confirmă că “fenomene aeriene neidentificare” filmate în 2019 și “scurse” către publicul larg sunt autentice.

Sue Gough, purtătoarea de cuvânt a Pentagonului, a afirmat că fotografiile și filmele care prezintă obiecte strălucitoare mișcându-se pe cer, la nivelul norilor, au fost făcute chiar de angajații US Navy.

Aceștia au înregistrat mai multe astfel de episoade. Într-unul a fost vorba de obiecte care aveau o formă triunghiulară. În alte ocazii au fotografiat OZN-uri care aveau formă sferică sau de ghindă, iar într-un caz ceva ce părea a fi o navă “cu structură metalică”.

Inițial, imaginile fuseseră publicate acum o săptămână pe două site-uri care tratează problema OZN-urilor.

Purtătoarea de cuvânt a Pentagolului a explicat de ce a întârziat atât de mult confirmarea oficială: “Așa cum am mai spus, pentru a menține securitatea operațiunilor și pentru a evita divulgarea de informații care ar putea fi folosite de către potențialii noștri adversari, Departamentul Apărării nu discută public detaliile legate de observațiile sau analizele referitoare la incursiunile din zonele de antrenament sau spațiul aerian, inclusiv în privința incursiunilor care intră în categoria Fenomenelor Aeriene Neidentificate (FAN)“.

Anul trecut apăruseră alte înregistrări, făcute în 2004 și 2015 de piloți ai unor avioane de vânătoare ale US Navy, care de asemenea surprindeau obiecte zburătoare neidentificate care se mișcau foarte rapid, accelerau, încetineau și schimbau direcția în moduri imposibile pentru tehnologia deținută acum de omenire.

Acum câteva luni, fostul director al programului spațial israelian, profesorul universitar Haim Eshed, a provocat de asemenea senzație când a afirmat că extratereștrii există și minimum două guverne – ale SUA și Israel – sunt în contact cu aceste civilizații de pe alte planete.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu! Ministrului i-a fost fatal ordinul semnat pe șest de adjuncta sa, care pleacă și ea

USR-PLUS condiționează rămânerea la guvernare de plecarea lui Cîțu, după demiterea lui Voiculescu

* Miniștrii USR-PLUS nu vor participa nici azi la ședința de guvern. „Nu mai avem încredere în premierul Cîțu”

VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețintă”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

1 COMENTARIU

  1. Așa-așaaa…, mai dați-le voi multă apă-la-moară NEBUNILOR ăstora…, că și-așa mai au puțin și zic că „americanii-cei-răi”… IMPORTĂ Covidu’ de pe Marte, de la extratereștrii care, acum două milenii-pământene, stăteauuu… la șprițuri cu dacii, aici, în Bucegi, unde au și-acum hangare secrete burdușite cu farfurii-zburătoare, formula-magică de deschidere a porților acestora fiind, bineînțeles: „Brînză, viezure, barză, mînz”, daaaaaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here