Fostul șef al programului spațial israelian: Extratereștrii există și suntem în contact cu ei. Secretul e păstrat pentru că omenirea nu e încă pregătită

2
5153
Donald Trump a creat de curând Space Force, a cincea ramură a Armatei SUA, cu obiectivul declarat de a duce un echipaj pe Marte. Președintele SUA a fost pe punctul de a dezvălui existența extratereștrilor, afirmă profesorul israelian

Extratereștrii există și cel puțin două guverne, cele din SUA și din Israel, sunt în contact cu aceste civilizații, a dezvăluit generalul israelian Haim Eshed, profesor universitar care a condus programul spațial israelian în perioada 1981-2010. Declarațiile, absolut șocante, au fost făcute într-un interviu acordat publicației „Yediot Aharonot” și citat de „Jerusalem Post”.

Potrivit generalului Eshed (acum în vârstă de 87 de ani), Donald Trump a fost pe punctul de a face acest anunț oficial, dar a fost oprit în ultimul moment, la insistențele civilizațiilor extraterestre.

Jerusalem Post: “Dacă acest lucru este adevărat, atunci ar coincide cu crearea, de către Trump, a Space Force, a cincea ramură a forțelor armate ale SUA

Fostul șef al programului israelian de securitate spațială afirmă că SUA și Israel sunt în contact cu extratereștrii de multă vreme și că există chiar o Federație Galactică. Secretul este însă păstrat pentru că ar genera panică și isterie la nivel planetar. Se așteaptă momentul în care umanitatea va fi pregătită psihic pentru această veste, spune Haim Eshed.

Generalul Haim Eshed, fostul șef al programului spațial israelian, a făcut afirmații șocante despre existența extratereștrilor

“Fostul șef al securității spațiale, în vârstă de 87 de ani, a oferit amănunte despre înțelegerea dintre extratereștri și Statele Unite, care pare să fi fost făcută pentru că ei doresc să cerceteze și să înțeleagă «cum a fost făcut Universul». Această cooperare include o bază subterană secretă pe Marte, unde se află reprezentanți ai Americii și ai extratereștrilor. Dacă e adevărat, acest lucru ar putea coincide cu crearea, de către Donald Trump, a Forței Spațiale (Space Force) ca a cincea ramură a forțelor armate ale SUA, deși este neclar de cât timp există această relație – dacă ea e adevărată – între SUA și aliații extratereștri“, notează publicația israeliană „Jerusalem Post”.

Trump a fost pe punctul de a face publice aceste detalii șocante, dar Federația Galactică l-a oprit pentru că dorea prevenirea unei isterii în masă, extratereștrii simțind că umanitatea are nevoie să “evolueze să atingă un prag în care va înțelege ce sunt spațiul și navele spațiale”.

Generalul Haim Eshed: „Dacă aș fi venit cu ceea ce spun astăzi în urmă cu 5 ani, aș fi fost internat în spital“

Generalul Eshed a explicat și de ce a ales să facă aceste dezvăluiri acum: peisajul academic s-a schimbat, iar oamenii sunt mult mai pregătiți. „Dacă aș fi venit cu ceea ce spun astăzi în urmă cu cinci ani, aș fi fost internat în spital”, a comentat el. „Dar azi noi vorbim deja diferit. N-am nimic de pierdut. Mi-am luat premiile și gradele, sunt respectat în universități, unde trendul se schimbă, de asemenea.”

Haim Eshed a publicat de curând o carte, “The Universe Beyond the Horizon – conversations with Professor Haim Eshed” (Universul de dincolo de Orizont – dialoguri cu profesorul Haim Eshed), în care dezvăluie și alte secrete, printre care și cel potrivit căruia extratereștrii au prevenit o apocalipsă nucleară.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Șoșoacă, viitoare senatoare AUR: „Ne vor lua cu Armata, ne vor duce la abator, ca pe vite, la moarte”

2 COMENTARII

  1. Si la TVR . Nr 1 e dinescu cu untura pe barbie si faina pe haine si in loc de bun simt nativ are marlanie nativa ! Si misogin si taran needucat. Si mare revolutionar ca de la 60 kila a ajuns la 130 !!! Rusine ! Pune portocala si la mujdei !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here