vineri, mai 24, 2024
AcasăNewsColegul de bancă al lui Bode, pus de ministru șef la Imigrări,...

Colegul de bancă al lui Bode, pus de ministru șef la Imigrări, a fost prins jucând Solitaire în timpul Conferinței Agenției UE pentru Azil! Participant la ședință: „Se joacă de jumătate din timpul întâlnirii”

-

După isteria anti-austriacă dirijată de regimul Iohannis în urma tentativei eșuate a României de a intra în Spațiul Schengen, tot mai multe detalii vin să arate că, de fapt, problema a fost într-adevăr la București în primul rând. Sindicatul Europol a publicat o fotografie făcută de unul din participanții la Conferința Agenției UE pentru Azil, organizată în Malta, și unde șeful delegației României, chestorul Florin Mihăilă, e surprins jucând Solitaire în timpul ședinței!

Cazul întrunește toate elementele incompetenței, politizării și indolenței care guvernează acum România.

Chestorul Florin Mihăilă a ajuns în funcția de inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări datorită faptului că e prieten cu Lucian Bode, ministrul liberal de la Interne, cu care a fost coleg de bancă în liceu! Inspectoratul pentru Imigrări este instituție-cheie în încercarea României de a intra în Spațiul Schengen, pentru că se ocupă tocmai de domeniul care-i interesează primordial pe austrieci, olandezi și alți membri ai organizației: migrația ilegală.

* Conferința Agenției UE pentru Azil din Malta s-a ținut cu o săptămână înaintea crucialei ședințe a Consiliului JAI (la care au participat miniștrii de Interne din Spațiul Schengen), unde Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei. E foarte greu de crezut că acest comportament al chestorului Florin Mihăilă n-a fost sesizat și de alții și nu a ajuns la cunoștința tuturor participanților la conferință, iar apoi la instituțiile țărilor membre UE.

- Advertisement -

* Date oficiale ale Frontex, puse cap la cap de jurnalistul de investigații Mihai Munteanu pe contul Captura, de pe Facebook, demonstrează fără putință de tăgadă că România a devenit în ultimul an, în timpul mandatului lui Lucian Bode la Interne, un hub foarte important al migrației ilegale în Europa. Informațiile sunt cunoscute de toată lumea, doar că autoritățile române, care sunt părtașe la acest trafic foarte bănos făcut de clanurile interlope din Timiș și Arad, le ascund de ochii opiniei publice, preferând să acuze conspirații ale austriecilor și ale rușilor.

Citiți mai jos postarea Sindicatului Europol, la polițiștilor, despre chestorul Florin Mihăilă, prietenul lui Lucian Bode pus șef la Imigrări.

- Advertisement -

Participant la Conferința Agenției UE pentru Azil, despre reprezentantul României: „Se joacă de aproape jumătate din timpul ședinței”

„Chestorul Florin Mihăilă, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări s-a calificat în finala Campionatului Internațional de Solitaire

Deși vrem să pară o glumă, unii reprezentanți ai României au alte preocupări atunci când sunt trimiși să reprezinte statul român. Cu o săptămână înainte de Consiliul JAI, unde României i-a fost respinsă aderarea la Spațiul Schengen pe considerente ce țin de migrație, chestorul Florin Mihăilă, inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări a reprezentat România la Conferința Agenției Uniunii Europene pentru Azil care a avut loc în Malta și a reunit manageri ai instituțiilor din Europa, printre care și ai Austriei, țara ca a fost împotriva aderării.

Reprezentantul României a fost surprins jucând Solitaire în cadrul conferinței chiar de unul dintre participanți care s-a exprimat destul de ironic la adresa atitudinii trimisului țării noastre la conferință: «is playing cards for almost half of the meeting» (joacă cărți de aproape jumătate de timp din cadrul întâlnirii).

Nu ne e de mirare că acesta juca Solitaire, deși tocmai tema migrației a condus la amânarea aderării țării noastre la Spațiul Schengen, pentru că acesta nu a putut demonstra niciodată că poate ocupa o funcție de conducere, fiind doar împuternicit de mai multe ori în funcție pentru simplu fapt că a fost coleg de liceu cu ministrul MAI, Lucian Bode. Și aici amintim de: împuternicit inspector șef IPJ Sălaj, împuternicit rector pentru o zi la Academia de Poliție, fiind împuternicit ilegal, consilier al ministrului Bode, șef de cabinet al ministrului Bode și nu în ultimul rând împuternicit inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări.

Cu asemenea persoane trimise să reprezinte interesele României, nu ne rămâne decât să jucăm în continuare Solitaire, că asta știm cel mai bine. Așteptăm de asemenea promovarea acestuia printr-o altă împuternicire de către ministrul Bode, pentru merite excepționale.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „În realitate, frontiera noastră de vest e un șvaițer. Breșele din ea au crescut monstruos în 2022.“ Adevărul șocant despre imigrația ilegală prin România, într-o investigație „Captura”: Austria are dreptate!

* Boicotacii. O campanie de tip AUR-ist în care s-au implicat și oameni serioși. Sau cum poți să faci rău convins fiind că faci bine

* Restaurație totală: PSD-ista care vedea „coarnele diavolului” la protestele #Rezist, numită de Ciucă șefă la Directoratul Național de Securitate Cibernetică!

* Jaf pe banii PNRR: nașa PSD-istului Alfred Simonis și verișoara ei câștigă contracte în serie, pentru „consultanță IT” de „digitalizare a instituțiilor”. 40 de contracte de peste 500.000 de euro doar în 2022!

* VIDEO. Ministrul Daea jignește grav un ziarist, iar PSD și Ciucă îl țin în brațe pe grobian! „Nu prea e bine, la mărimea pe care o aveţi, să luaţi un kilogram de jumări. Vă ajunge 100 de grame” / „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

* La Iași s-a ținut ședința prietenilor Rusiei. Lista „suveraniștilor” invitați: Piperea, Tucă, Nistorescu, Severin, Palada, Marga, Cerva, Lasca, Tudorel Toader, Iosefina Pascal, Capsali, Diplan etc.

* Cea mai tare finală din istorie! Argentina – Franța 3-3, Messi – Mbappé 2-3, Argentina e triplă campioană mondială! Ștafeta Kempes – Maradona – Messi

* Cele trei decizii eronate prin care, spun francezii, arbitrul polonez le-ar fi „furat” titlul mondial. „L’Equipe” i-a dat nota 2 lui Marciniak

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Paraziti. Toata clasa politica din 89 incoace a fost formata din oameni mediocri care au reusit sa traiasca bine mersi obtinand salariu si apoi pensie platite de ceilalti. Nu am nimic impotriva sa-si puna neamurile, cumetriile, curvele, insa orice venit platit de la bugetul statului trebuie sa fie pentru un serviciu si sa fie oneros. Bode ce pretentii sa ai de la el? Un mediocru, doctor fals, care traieste foarte bine din banul public, ba chiar creaza obligatii la altii cum este cazul de fata. Citu nu a reusit sa-si administreze propria firma, pierderi si faliment, insa ajunge prim-ministru Romaniei. Asta este tara in care traim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -