Clotilde Armand, după victorie: „Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, să încerce să mai umble la voturi!”

0
4999
Clotilde Armand - Dan Tudorache

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS susținută și de PNL, este noul primar al Sectorului 1. Ea a câștigat matematic cursa în fața primarului în funcție, Dan Tudorache (PSD). Toate cele 166 de secții de vot au fost centralizate pe platforma Autorității Electorale Permanente (AEP) marți seara.

Cifrele de la Sectorul 1, după centralizarea finală:

  • Clotilde Armand ….. 40,95% ….. (36.454 de voturi)

  • Dan Tudorache ……. 39,82% ….. (35.447 de voturi)

Diferența dintre cei doi este de 1,13%, respectiv 1.007 voturi.

Potrivit datelor publicate pe roaep.ro, au fost centralizate toate cele 166 secții de vot.

Clotilde Armand: „Am ieşit învingători, matematica a învins. A fost un proces lung, nu ne explicăm de ce a durat atât de mult. Acum s-a încheiat cu bine, diferenţa este de peste 1.000 de voturi. Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, eu zic să încerce să mai umble la voturi! Vă promit că voi lupta cu toată forţa mea ca tentativa de fraudare care a existat să nu rămână nepedepsită, nu voi lăsa lucrurile aşa”.

Dan Barna (copreședintele USR-PLUS): „Clotilde Armand devine primarul Sectorului 1 după o luptă de mulţi ani. După ce ar fi trebuit să fie primarul acestui sector acum patru ani, iată că perseverenţa, ambiţia, consecvenţa, seriozitatea dau roade şi după patru ani câştigă această luptă. Din acest moment, Sectorul 1 are şansa unei persoane cu totul remarcabile şi am toată încrederea că următorii ani – şi, de fapt, următorii mulţi ani – pentru Sectorul 1 vor fi ani cu adevărat de dezvoltare. Cele două zile arată cât de mult înseamnă «Fără penali în funcţii publice», cât de mult înseamnă «Fără hoţie la primărie» şi cât de important este ca fiecare dintre noi şi fiecare dintre dvs. să fie implicat şi să fie activ şi să fie vigilent. Pentru că dacă colegii noştri nu şi-a fi pus întrebarea cum se plimbă un domn cu un teanc de procese-verbale în braţe, poate să în seara asta am fi privit cu amar un alt fel de spectacol”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here