vineri, mai 24, 2024
AcasăNewsClotilde Armand dă alarma: "PSD și afaceriști apropiați de Dragnea vor să...

Clotilde Armand dă alarma: „PSD și afaceriști apropiați de Dragnea vor să pună mâna pe baza sportivă Cireșarii!”. “Filantropul” miraculos ieșit din pălăria fostului lider social-democrat

-

Oameni conectați la PSD au lăsat decenii la rând baza sportivă „Cireșarii“ în paragină, cei interesați de terenul de mare valoare imobiliară ieșind brusc la iveală când a devenit iminentă preluarea complexului de Primăria Sectorului 1, scrie Clotilde Armand. Primărița spune că, după ce a fost blocată redarea bazei în circuitul publicului larg, acum a apărut subit un “filantrop“: omul lui Liviu Dragnea dispus să “sponsorizeze“ baza numai ca aceasta să nu treacă de la Ministerul Educației la Sectorul 1.

Rețeta descrisă de Clotilde Armand este una-tip, folosită pretutindeni în România de rechinii imobiliari. Primărița scrie că, ani la rând, miniștrii Educației din guvernările PSD s-au opus trecerii acestei baze la Primăria Sectorului 1. “Cireșarii” a zăcut astfel abandonată, năpădită de buruieni, până când s-a schimbat guvernarea.

Primăria Sectorului 1 a depus o nouă cerere pentru a prelua baza, iar Clotilde a discutat cu ministrul Cîmpeanu, convenind ca acest complex să fie cedat administrației locale pentru a fi renovat și redeschis locuitorilor din Sectorul 1.

În acest moment a apărut, brusc, un interpus al lui Liviu Dragnea. Laurențiu Claudiu Barbu a fost audiat de procurori în dosarul Tel Drum, fiind implicat și în falimentul fermei de porci Romsuintest Periș, din care zeci de mii de animale au ajuns la firmele conexate la Dragnea.

- Advertisement -

Acum, el a apărut din neant, dornic să sponsorizeze cu generozitate baza “Cireșarii”, dacă aceasta rămâne la Ministerul Educației.

Clotilde Armand: “PSD a reușit să ţină închisă această importantă bază sportivă zeci de ani. Noi o vom redeschide și vom pune capăt intereselor imobiliare“

„PSD și afaceriști apropiați de Liviu Dragnea vor să pună mâna pe Baza Cireșarii!

În nenumăratele discuții purtate cu locuitorii Sectorului 1, aceştia s-au plâns că Baza Sportivă Cireșarii se află într-o fază avansată de degradare, în timp ce copiii şi tinerii au puţine locuri unde să facă sport şi mişcare în aer liber. Mai mulți primari au încercat să preia complexul de la Ministerul Educației în administrarea Primăriei Sectorului 1. Toți s-au izbit de ceva. Se numește PSD. Da, toți cei care au refuzat să predea această bază au fost miniștri PSD. Nume grele precum: Ecaterina Andronescu, Liviu Pop, Mihnea Costoiu și chiar Liviu Dragnea (există un act de la Ministerul Dezvoltării din epoca Dragnea care spune că nu se poate preda această bază către primărie). O să citiți mai jos de ce este importantă această precizare.

- Advertisement -

Anul trecut am avut o întâlnire cu Ministrul Educației și am stabilit împreună modalitatea prin care Primăria Sectorului 1 să preia Baza Sportivă Cireșarii. Și ce să vezi? A apărut «peste noapte» un binevoitor care vrea să «sponsorizeze» Baza Sportivă Cireșarii în ciuda solicitărilor și a demersurilor făcute de Primărie. Astăzi a fost ședința Consiliului de Administrație de la Cireșarii unde a apărut acest «binefăcător». Am fost curioasă să aflu cine este.

Și ce să vezi? Respectivul are legături cu afacerea Tel Drum și ferma Periș, cel care ducea datoriile PSD în Cipru. Iată faptele:

– Societatea Eadoris Romania a fost reprezentată astăzi în Consiliul de Administrație al bazei «Cireșarii» de Laurențiu Claudiu Barbu. Îl știți din presă, după ce a fost audiat de procurori în legătură cu relațiile de afaceri pe care le-a avut cu Tel Drum.

– Acesta a fost subiectul unor dezvăluiri jurnalistice privind dispariția a 21.500 de porci din rezerva de stat și falimentul Romsuintest Periș, de care au profitat firmele din anturajul lui Liviu Dragnea.

– În 2010, după ce Liviu Dragnea a fost numit secretar general al PSD, Laurențiu Claudiu Barbu a ajutat PSD să scape de o datorie de patru milioane de lei pe care a mutat-o în Cipru și la o firmă din Dâmbovița.

Acest domn a vrut să «sponsorizeze» fără niciun fundament Baza Sportivă Cireșarii.

Imediat ce am aflat aceste informații l-am sunat pe ministrul Educației să-l avertizez despre situație. Am primit promiunea acestuia că nu validează nici o decizie luată astăzi de CA Cireșarii privind propunerea de sponsorizare făcută de această firmă și este de acord cu mine. De asemenea, am stabilit împreună o întâlnire săptămâna viitoare să lămurim pentru totdeauna cum poate prelua Primăria Sectorului 1 și redeschide cât mai repede Baza Sportivă Cireșarii.

În loc de concluzie:

PSD a reușit să ţină închisă această importantă bază sportivă a Capitalei zeci de ani în loc să fie reabilitată de către Primăria Sectorului 1 şi redată circuitului sportiv. Noi vom redeschide acest parc și vom pune capăt intereselor imobiliare.

PS: Acum înțelegeți dimensiunea jafului de la Sectorul 1 și de ce vor unii referendum pentru demiterea mea? Acesta este doar un nou episod prin care am reușit să-i oprim.

#Continuăm #Niciunpasînapoi

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planul Guvernului de a aduce 1,2 milioane de zilieri și lucrători casnici sub protecția pensiei și a asigurării de sănătate

* Omul fostului ministru Răzvan Cuc (PSD), reținut de DNA pentru o șpagă de 460.000 de lei în scandalul navelor cumpărate de stat la suprapreț. Petre Neacșa e director în Ministerul Transporturilor

* Comisia Europeană: România are cea mai mare creștere economică din UE în 2021 – 7,4%. Urmează Irlanda, cu 7,2%

* VIDEO. Comportament „de cea mai joasă speță” al „polițistului-televizor” Christian Ciocan: 7 reguli încălcate, presiuni asupra agenților care i-au aplicat legea

* Schimbare majoră în sistemul de Educație: se revine la examenele de admitere în liceu! Reforma „România educată” e inițiată de președintele Iohannis

* Șeful Universității Agronomice din București a fost găsit spânzurat în biroul său. Avea 69 de ani, iar luni seara n-a ajuns acasă

* A murit, la 73 de ani, românul cu cea mai nesimțită pensie: 16.000 de euro pe lună. S-a pensionat la 57 de ani și a „mâncat” două milioane de euro, dintre care 93,4% abuziv!

* Prințesa Lia și prințișorul Carol Ferdinand au fost evacuați, din cauza datoriilor… iar „bravul” Prinț Paul se ascunde de 7 luni!

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Două finale de vis: Anglia – Italia (Euro 2020) și Brazilia – Argentina (Copa America). Englezii s-au calificat cu un penalty inventat

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Clotilde se mai descurca în lupta cu hoții, problema e însă că trebuie să lupte și cu proștii care pun botu’ la minciunile hoților și se bucura la covrigul aruncat de ei .

    • Cand iti vine copilul de la scoala muscat de sobolani ti se cam rupe lula de batalia ei cu mafia.
      mafie a fost peste tot. Si la S2, si la S6 dar aia isi vad de treaba. Numai asta clanta mare, proiecte, realizari nimic.
      Curand o sa-i creasca si asteia o bobina de sarma in cur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -