duminică, aprilie 21, 2024
AcasăMainVIDEO. CTP dă de pământ cu Firea, Prelipceanu și “lașii” din PSD,...

VIDEO. CTP dă de pământ cu Firea, Prelipceanu și “lașii” din PSD, în prima apariție la Digi 24 după “abjecția” primăriței

-

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Cosmin Prelipceanu, realizator la Digi 24, pentru prestația “umilă” pe care a avut-o în seara zilei de 30 octombrie, când Gabriela Firea a fost invitată în studio.

În emisiune, primarul Bucureștiului a recunoscut că a distribuit pe Facebook o postare făcută de stilista Dana Budeanu în care aceasta jignea în mod grobian asociația “Dăruiește viața”, care ridică un spital pentru copiii bolnavi de cancer, finanțat de contribuții private.

VIDEO: Intervenția lui CTP la Digi 24, unde îi atacă pe Firea și pe „lașii” din PSD

CTP a acuzat în mod public faptul că Prelipceanu nu a criticat prestația Gabrielei Firea, amenințând că nu mai participă la emisiunile Digi 24.

“Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției domnului Mihai Șora – emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi 24, nu mă mai vedeți prin studio. Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe domnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil…”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -

Ieri seară, CTP s-a întors în studioul Digi 24 și i-a spus lui Prelipceanu: “Ați subestimat-o pe doamna Firea. E cel mai alunecos, veninos și pervers personaj care poate fi invitat dintre politicienii momentului. Nu v-ați pregătit pentru a îi pune întrebări țintite în legătură cu activitatea primăriei. A condus această discuție, a vorbit despre ce a vrut ea, tot timpul”, a spus jurnalistul.

De asemenea, în emisiunea de aseară, CTP a luat-o peste picior pe Gabriela Firea despre care a zis că e o “spanky girl”, făcând referire că aceasta i-a cerut lui Bogdan Chirieac să-i dea palme la sfârșitul unui interviu.

Firea încerca să se victimizeze în urma valului de critici la adresa ei după ce atacat investiția privată în spitalul pentru copiii bolnavi de cancer, dar a ieșit o scenă comică.

- Advertisement -

„Ați văzut un PSD-ist, până la ultimul membru, unul singur care să ia poziție față de acea abjecție a doamnei Firea? Aici e vorba de copii bolnavi de cancer”, l-a întrebat CTP pe Cosmin prelipceanu, în direct la Digi 24.

Gabriela Firea a intrat în coliziune cu o parte importantă a opiniei publice în urma atacului suburban asupra Oanei Gheorghiu și Carmen Uscatu, cele care conduc Asociația “Dăruiește viață” și care construiesc un spital pentru tratarea copiilor bolnavi de cancer, finanțat de oamenii de rând prin mici contribuții. La realizarea proiectului au participat cu sume de bani peste 260.000 de cetățeni români, fiind una dintre cele mai reușite și spectaculoase campanii umanitare de strângere de fonduri.

După reacțiile de pe rețele sociale și criticile din partea presei, Gabriela Firea a vrut să-și repare imaginea, dar a fost prea târziu.

“Mă adresez tuturor pesediștilor din țară: Sunteți lași și abjecți pentru că nu ați spus un cuvânt”, a spus Cristian Tudor Popescu în studioul Digi 24.

Mai mulți comentatori politici spun că scandalul declanșat de Gabriela Firea va avea un efect devastator asupra campaniei Vioricăi Dăncilă, punându-i în pericol șansele de a ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Speram ca bucureștenii sa se trezească și sa nu mai voteze acessta panarama de Primar General Gabriela Firea ca la ce a scos pe gura N-i spală nici spe!!! O nesimțita ordinara!!!

  2. VLAD VOICULESCU, candidatul DEJA (!) DESEMNAT de catre „ALIANȚA 2020” U.S.R.-PLUS pentru funcția de primar-general al Bucureștiului, vaaa… SCĂPA Capitala – României deee… VRĂJITOAREA-CIUMATĂ(-de-culoare/TIP-ROȘU-BOLȘEVIC !), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -