Cîțu, umilit cu public. Tudose (PSD): „Dacă vrea să discute, să ne sune sau să stea în casă, că-l sunăm noi pe fix“

1
50129
Mihai Tudose și-a bătut joc de Florin Cîțu miercuri, la Antena 3, iar joi îl va întâlni la presupusele negocieri PSD - PNL

PSD nu ratează niciun prilej să-l ridiculizeze pe actualul lider al PNL, dând pe toate căile semnale că nu-l ia în serios pe Florin Cîțu – comportament cel puțin bizar pentru un partid care se presupune că ar vrea să intre la guvernare alături de liberali. În timp ce Marcel Ciolacu, președintele PSD, accepta miercuri seara că a fost sunat de Cîțu și că o să-l întâlnească joi, fostul premier Mihai Tudose, membru al echipei de negociatori a social-democraților, își bătea pur și simplu joc de președintele PNL.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Mihai Tudose a declarat că PSD nu e foarte nerăbdător să dea ochii cu liberalii și că, oricum, la discuții li se va comunica acestora că există deja o propunere de premier din partea social-democraților. Agramat, cu un discurs șmecheresc și plin de cacofonii, Tudose i-a comunicat lui Cîțu, prin intermediul Antenei 3: „Nu trebuie să se vadă domnul Cîţu cu domnul Ciolacu, că nu se văd la cafea să îi ceară prietenia sau să îl invite la film! Trebuie să se întâlnească cele două echipe desemnate de către partide pentru negocieri. Înțeleg că PNL vrea să vorbească cu noi. Noi nu ţinem neapărat, ca să zic aşa… Noi avem propunere de premier, aşteptăm să ne cheme Cotroceniul. Dacă, între timp, domnul Cîţu, în calitate de preşedinte al PNL-ului, vrea să stea de vorbă cu noi, păi, să sune! Să sune sau să stea acasă, să aştepte, că îl sunăm noi pe fix“.

PSD-istul a reluat placa pusă de toți liderii partidului în ultimele săptămâni, invocând interesul țărișoarei și subliniind că atât el, cât și ceilalți colegi se vor sacrifica pe altarul binelui comun: „Nu intrăm la guvernare că nu are Ciolacu serviciu sau Tudose sau Grindeanu, Firea sau Stănescu. Noi intrăm la guvernare ca să facem bine pentru lume, pentru România. Dacă ceea ce vrea să facă PSD nu este agreat, așteptăm anticipatele. Noi suntem în opoziție,  avem 32% din Parlament“.

Exact în timp ce Tudose își bătea joc de Cîțu, Marcel Ciolacu făcea declarații serioase, dar care, pe fond, spuneau același lucru: îi va acorda o întrevedere liderului PNL, dar e deja stabilit ca PSD să meargă la președintele Iohannis cu o propunere de premier. „Am avut o discuție cu domnul Florin Cîțu că mâine ne vom vedea. Azi-dimineață am anunțat că PSD va merge la consultări cu o propunere de prim-ministru. E o discuție și un mandat pe care o să îl primesc eu de la partid“, a declarat Ciolacu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Orban a rupt deja 11,2% din Grupul parlamentar al PNL. A ajuns la 12 deputați și 3 senatori

* S-au scos săbiile în ședința conducerii PNL. Șef de filială către Cîțu: „Dragă Florin, tu ești cauza problemelor!”

* Președintele PNL București: „Dacă ne aliem cu PSD, ne vom trezi cu mișcări de stradă împotriva noastră!” / „Eu nu deschid ușa unui ministru PSD!”

* Sfâșiată între opțiunile de guvernare (alături de PSD sau de USR), conducerea PNL a uitat să-l „execute” pe Orban!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here