VIDEO. Nervozitate la PNL. Rareș Bogdan: „Sper că Florin Cîțu nu negociază cu PSD fără noi”, pe ascuns!

7
17774
Rareș Bogdan - Gheorghe Flutur

O misterioasă întâlnire ar fi avut loc miercuri seară, „tête-a-tête”, între Florin Cîțu (președintele PNL) și Marcel Ciolacu (președintele PSD). La întâlnire Florin Cîțu ar fi participat și Dan Vîlceanu (secretarul general al PNL), respectiv Sorin Grindeanu (prim-vicepreședintele PSD).

„Locul în care are loc această discuție dintre Marcel Ciolacu și Florin Cîțu este, deocamdată, secret”, a anunțat Antena 3, invocând „surse credibile”.

Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur, doi dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL, s-au declarat surprinși de posibilitatea unei asemenea întâlniri fără ei. Rareș Bogdan s-a arătat chiar foarte iritat și a alunecat, pentru câteva secunde, spre un ton amenințător.

Cu o zi înainte, marți seară, Boroul Permanent Național (BPN) al PNL stabilise că echipa de negociere cu PSD și USR va fi formată din 6 oameni: președintele partidului (Florin Cîțu), secretarul general (Dan Vîlceanu) și cei 4 prim-vicepreședinți (Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Iulian Dumitrescu).

„Legătura cu PSD e ținută de președintele partidului (Florin Cîțu – n. red.) cu președintele Partidului Social-Democrat (Marcel Ciolacu – n. red.)”, a spus Rareș Bogdan miercuri seara, în declarația de la sediul PNL.

„Nu știu exact care este ora – în mod normal în această seară, probabil, vom sta de vorbă și cu cei din PSD. Nu avem o oră și o locație. Ce vă pot spune sigur e că eu și domnul Flutur nu vom merge la Kiseleff. În rest, sigur că ne putem vede oriunde, chiar și în parc”, a continuat Rareș Bogdan.

După ce reporterii i-au transmis că, potrivit surselor lor, întâlnirea la care face referire ar avea loc chiar la acea oră, Rareș Bogdan a răbufnit. Dialogul care a urmat a arătat multă nervozitate.

VIDEO: Declarații Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur

Dialogul Reporter – Rareș Bogdan

„Sper că nu! Sper că nu! Lucrăm în echipă, avem o echipă de negociere”

Reporter: Potrivit surselor noastre, în acest moment ar avea loc această întâlnire între liderul PSD, liderul PNL și secretarul general…

Rareș Bogdan: Am auzit și eu… am fost întrebați… Sper că nu! Sper că nu!

Reporter: Ați spus „sper că nu”…

Rareș Bogdan: Nu cred asta, pentru că Florin Cîțu e președintele partidului nostru, lucrăm în echipă, avem o echipă de negociere… deci, sunt convins că nu a făcut o întâlnire fără să ne comunice. Deci, sunt convins de asta, am încredere în președintele partidului nostru că vom face întâlnirea în grupul agreat și votat de Biroul Permanent Național, adică cei șase: patru prim-vicepreședinți, secretarul general și președintele. (…) Domnul Cîțu probabil e la Guvern sau undeva, dar nu cred că are o întâlnire, în absența noastră, cu PSD.

Ciolacu: „Am avut o discuție cu Florin Cîțu, dar telefonic”

La scurt timp după acest dialog, televiziunile au surprins sosirea aproape simultană a lui Marcel Ciolacu la sediul PSD și a lui Florin Cîțu la sediul PNL.

Înghesuit de reporteri, Marcel Ciolacu a declarat, parcă fără convingere: „Nu m-am văzut azi cu Florin Cîțu… Am avut o discuție cu Florin Cîțu, dar telefonic. Am stabilit să ne vedem mâine la prânz, probabil la Parlament”.

Până la urmă, s-a stabilit ca întâlnirea dintre negociatorii PNL și cei ai PSD să aibă loc joi, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cîțu: „Sunt șanse mari să refacem coaliția cu USR”… dar negociază și cu PSD

* La întâlnirea cu USR, Cîțu a sugerat ca el să fie premierul noii coaliții! A fost refuzat politicos, iar la ieșire a spus că nu s-a discutat numele prim-ministrului

* VIDEO. Orban spulberă alibiul pro-PSD al „taberei Cîțu”: cei 15 parlamentari liberali demisionari vor vota un guvern PNL-USR, nu unul PNL-PSD! „Este o falsă scuză a manipulatorilor din «echipa câștigătoare»”

* S-au scos săbiile în ședința conducerii PNL. Șef de filială către Cîțu: „Dragă Florin, tu ești cauza problemelor!”

* Președintele PNL București: „Dacă ne aliem cu PSD, ne vom trezi cu mișcări de stradă împotriva noastră!” / „Eu nu deschid ușa unui ministru PSD!”

7 COMENTARII

  1. In ce hal au adus PNL cei doi derbedei dezaxati Citu si Iohannis. Este sinistru sa vad burtiere la posturile TV in care scrie ca PNL negociaza cu PSD. Citule, Iohannise, asta au votat romanii in 2019 la europarlamentare, presedinte si parlamentare? Sa ajungeti sa negociati cu ciuma rosie care a distrus tara asta timp de 23 de ani cat a fost la putere?

  2. Dar de ce sa nu negocieze fara voi? Ca doar isi negoiciaza postul de premier. Pentru posturile de ministri pe care ar trebui sa le ofere PSD. Si daca se prezinta in fata lui Iohannis si cu majoritate si cu nume de premier (El Insusi) gata, v-a tras-o. Nu ca n-ati merita-o. Ca doar si voi ne-ati tras-o noua, celor care v-am votat. Mai ales cu pensiile speciale anulate in 30 de zile si cu desfiintarea SIIJ (tot in 30 de zile). Moama ce m-as bucura!

  3. Rares Bogdan este unul dintre principalii vinovati ai dezastrului care s-a produs cu PNL. S-a comportat oribil, l -a sapat pe Orban, crezand ca Citu ii va fi recunoscator..
    Acum are ce merita, Din pacate, nu destul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.