Cîțu despre cine ar trebui să demisioneze după cazul Foișor: „E vorba de onoare. Să vedem cine mai are onoare în România”

3
1082

Duminică, în cadrul unei conferințe de presă, prim-ministrul Florin Cîțu a vorbit și despre evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor, episod derulat vineri, 9 aprilie. Întrebat dacă ar trebui să demisioneze cineva după cazul Foișor, șeful Guvernului a spus că „este o chestiune de onoare”.

„Domnule prim-ministru, văzând acele imagini de la Spitalul Foișor, cine ar trebui, în opinia dvs., să facă un pas în spate?”, a fost întrebat Cîțu de un jurnalist.

„Este vorba de onoare aici. Să vedem dacă mai există onoare în România. Nu cred că este normal, după ce se ia o decizie, să intervină prim-ministrul să vorbească și cu primarul Bucureștiului, și cu manageri, și cu manageri de la DSP, să se implementeze o decizie luată de toată lumea în cunoștință de cauză”, a detaliat Florin Cîțu.

„Remanierea sau o decizie despre un ministru din Cabinet o va lua doar premierul, iar aceste discuții nu se discută, ele se vor anunța”, a spus Cîțu, întrebat insistent dacă are în plan remanierea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, contestat tot mai mult și din interioriul PNL.

„Am spus că această mutare nu e prima făcută. Au mai fost astfel de spitale transformate Covid şi pacienţii au fost transferaţi în alte spitale, dar în acelaşi timp şi eu, ca şi dumneavoastră, sunt foarte supărat pe ceea ce am văzut la televizor”, a adăugat Florin Cîțu.

„Detaliile tehnice vi le-a explicat şi domnul Arafat, poate o să le explice şi domnul ministru al Sănătăţii. Vreau să vă spun că, aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu Ministerul Finanţelor sau aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei, şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătății”, a punctat șeful Guvernului, indicând ținta nemulțumirii sale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* După ce i-a fraierit pe români, Bănicioiu le ia banii și celor din Malawi, care sunt de 32 de ori mai săraci! E consilier al președintelui Chakwera

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here