Cei trei „frânari” din echipa lui Joe Biden. Kasparov: „Le e frică de posibila prăbușire a Rusiei și împiedică furnizarea de asistență militară Ucrainei”

0
2372
Jake Sullivan - Bill Burns - John Kerry

Celebrul șahist Garry Kasparov, unul dintre contestatarii aprigi ai regimului tiranic de la Moscova, susține că în echipa președintelui american Joe Biden sunt trei politicieni care se tem de prăbușirea Federației Ruse. Din acest motiv, cei trei fac tot posibilul să împiedice furnizarea de asistență militară pentru Ucraina.

Dezvăluirile lui Garry Kasparov (59 de ani), lider al opoziției politice în Rusia anului 2008 (când Putin era deja președinte de 8 ani), au fost făcute în cadrul unui interviu acordat pe YouTube jurnalistului Orest Sohar, redactor-șef al publicației online Obozrevatel.com.

Garry Kasparov i-a și numit pe cei trei „frânari” de la Washington: Jake Sullivan, William „Bill” Burns și John Kerry.

Garry Kasparov: „În echipa președintelui Biden există trei persoane cărora le este frică de posibila prăbușire a Rusiei și împiedică furnizarea de asistență militară Ucrainei. Protagonistul principal în această privință este Jake Sullivan, asistentul președintelui pentru securitate națională. Dar în spatele lui este Bill Burns – directorul CIA, fost ambasador al SUA în Rusia; acesta a fost a doua persoană în Departamentul de Stat în administrația Obama”.

Acuzațiile grave ale lui Kasparov nu se opresc aici. În opinia sa, Biden este puternic influențat și de John Kerry, reprezentant special al președintelui SUA pe probleme climatice.

Garry Kasparov: „Acesta este un vechi prieten al lui Biden din Senat și un om care, din păcate, când era secretar de stat al SUA, a făcut atât de multe concesii Rusiei, încât acest lucru a dus la o schimbare a echilibrului geopolitic și l-a convins pe Putin că poate acționa fără a ține cont de America”.

VIDEO: Interviul acordat de Garry Kasparov, în limba rusă

În ciuda sprijinului uriaș oferit Ucrainei, scrie Obozrevatel.com, Statele Unite ale Americii nu intenționează să transfere deocamdată în statul invadat tancurile M1 Abrams – principalele vehicule blindate de luptă ale Forțelor Armate și Infanteriei Marine americane. Această declarație a fost făcută de un înalt oficial al Departamentului de Apărare al SUA.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Monologul din „Las Fierbinți” care-i desființează pe Iohannis și regimul PSD-PNL: „România educată. Gargară! Mii de km de autostrăzi. Gargară! Sute de spitale noi. Gargară! Şcoli noi. Gargară!”

* Se naște cuplul politic care va uni pușcăria cu balamucul: Dragnea a pus ochii pe Șoșoacă! „E singura sinceră, aș colabora cu ea”

* Incident penibil cu delegația PSD-PNL plecată în „vizită de stat”, de Crăciun, în Coreea de Sud: vameșii din Seul i-au găsit deputatului Ben Oni Ardelean tobă, salam, cârnați și brânză în bagaje!

* VIDEO. Film delirant al propagandei ruse: Europa trăiește în beznă, sărăcie și frig, iar la anul locuitorii își vor mânca animalele de companie din cauza foametei!

* Marele fâs al șantajului rusesc: prețul gazelor naturale în Europa a scăzut sub cel de acum un an! Cotația petrolului e la aproape același nivel ca în decembrie 2021

* „Politica SUA: să fie epuizat tot potențialul militar al Rusiei; Putin să rămână fără trupe. Va fi o distrugere completă”

* VIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 „CNN”: „Putin e omul anului 2022! Din politică, din orice. Pe pozitiv”. Conspirații și delir, cu Gâdea „copil de mingi”

* O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here