marți, mai 28, 2024
AcasăNewsIncident penibil cu delegația PSD-PNL plecată în "vizită de stat", de Crăciun,...

Incident penibil cu delegația PSD-PNL plecată în „vizită de stat”, de Crăciun, în Coreea de Sud: vameșii din Seul i-au găsit deputatului Ben Oni Ardelean tobă, salam, cârnați și brânză în bagaje!

-

“Vizita de stat” făcută în Coreea de Sud de liderii PSD și PNL timp de 6 zile, chiar de Crăciun, a generat și un incident penibil, dar atât de specific înalților oficiali din România. Vameșii de la Seul au descoperit la sosirea delegației române, înghesuite în bagajele deputatului liberal Ben Oni Ardelean, produse din carne de porc, relatează G4Media!

Ben Oni Ardelean a recunoscut evenimentul, încercând să-l bagatelizeze: „Nu a fost un incident de securitate, dar cei de acolo au considerat că produsele cu carne nu pot intra în Coreea de Sud, chiar dacă au etichetă. Aveam factură pentru ele”.

Deputatul a pretins că alimentele – tobă, salam, cârnați, brânză – nu erau pentru consumul său personal: „Era în preajma Crăciunului și urma întâlnirea cu comunitatea română, am luat în bagajul de cala câteva produse românești cu etichetă. Nu a fost nimic de casă, toate erau cumpărate din supermaket: brânză, cașcaval, salam. Cei de acolo au considerat că produsele cu carne nu pot intra în Coreea de Sud, chiar dacă erau produse etichetate. M-au lăsat să intru doar cu brânzeturi, fără produsele din carne“.

Specific modului în care politicienii români tratează în general toate problemele a fost și răspunsul lui Ben Oni Ardelean, care a recunoscut sincer că nici măcar nu s-a interesat dacă avea sau nu voie să care în geamantan cârnați în Extremul Orient: „Fac politică externă de zeci de ani (!). Nu m-am interesat strict pentru Coreea de Sud. Am considerat un gest elegant pentru comunitatea de români. A fost o chestiune banală, nu a fost nevoie de intervenția consulatului”.

- Advertisement -

Delegația guvernamentală română a petrecut 6 zile de neuitat în Coreea de Sud, de Crăciun, după un an atât de solicitant. În fruntea grupului PSD-PNL au fost chiar Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Aceștia s-au pozat mândri la Seul.

Cazurile ridicole în care înalți oficiali români cară „produse tradiționale” după ei, cu avionul, au o lungă tradiție. Fostul adjunct al serviciului de spionaj comunist, generalul Ion Mihai Pacepa, relata în „Orizonturi roșii” cum cuplul Nicolae și Elena Ceaușescu a luat, în avionul prezidențial cu care au efectuat vizita de stat din Statele Unite, brânză telemea, ceapă – pe care dictatorul le mânca direct cu mâinile, fără tacâmuri – și vin din soiul „Grasă de Cotnari”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Se naște cuplul politic care va uni pușcăria cu balamucul: Dragnea a pus ochii pe Șoșoacă! „E singura sinceră, aș colabora cu ea”

* VIDEO. Discursul istoric al lui Zelenski în Congresul SUA. Emoționant! Cuceritor! Excepțional! Ovaționat în picioare și de democrați, și de republicani

* „Politica SUA: să fie epuizat tot potențialul militar al Rusiei; Putin să rămână fără trupe. Va fi o distrugere completă”

* „SUA trebuie să se pregătească deja de prăbușirea finală a Uniunii Sovietice, care va fi dizolvarea Federației Ruse”. Analiză excepțională a unui celebru expert în securitate

* VIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 „CNN”: „Putin e omul anului 2022! Din politică, din orice. Pe pozitiv”. Conspirații și delir, cu Gâdea „copil de mingi”

* VIDEO. Ministrul Daea jignește grav un ziarist, iar PSD și Ciucă îl țin în brațe pe grobian! „Nu prea e bine, la mărimea pe care o aveţi, să luaţi un kilogram de jumări. Vă ajunge 100 de grame” / „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

* O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -