„În caz că vă întrebați de ce suntem linșați mediatic la postul de televiziune controlat de Sebastian Ghiță“ – Clotilde Armand elimină publicitatea stradală ilegală a firmei oligarhului

1
15996
Sebi Ghiță, oligarhul fugar. FOTO: Mdi TV

Primărița Clotilde Armand, de la Sectorul 1, își vede neabătută de drum în ciuda atacurilor isterice lansate de televiziunile oligarhilor, de PSD și de numeroase “vedete” decuplate de la banii publici. Clotilde a postat duminică seara, la ora 20.20, un mesaj prin care anunță că panourile ilegale montate de firma Euromedia, care are legături Sebi Ghiță, sunt demontate în mod susținut de pe domeniul public.

În paralel cu acțiunea de demontare a panotajului ilegal, Primăria Sectorului 1 dă și amenzi. Pentru cele 17 panouri dezafectate în ultima săptămână, Euromeida a încasat amenzi de 340.000 de lei.

Interfața lui Ghiță la Euromedia, scrie Clotilde, este Alexandru Ștefan Nanu, patron la Nuba și fost vicepreședinte al Tineretului Social Democrat (organizația de tineret a PSD) Prahova, amic bun cu Sebi Ghiță și Vlad Cosma.

În 2018, firma a primit de la fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, sute de mii de euro pentru a celebra Centenarul Marii Uniri.

În Euromedia au mai fost băgați, scrie primărița, foștii liberali Vlad Moisescu și Dan Cristian Popescu (acesta din urmă, trecut între timp cu arme și bagaje în PSD). „În caz că vă întrebați de ce de opt luni de zile eu și echipa mea suntem linșați mediatic la postul de televiziune controlat de același Sebastian Ghiță“, scrie Clotilde, care adaugă că un alt motiv de supărare este scoaterea RTV din contractele de publicitate mascată plătite de Sectorul 1 prin Centrul Cultural și Compania de Investiții și Dezvoltare în Sănătate.

Clotilde Armand: “Mesajul nostru este ferm: nimeni nu este mai presus de lege în Sectorul 1! Nici măcar dl. Ghiță cu aparatul lui de kompromat“

„Continuăm să desființăm panourile publicitare montate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1.

În ultimele 7 zile am demontat 17 panouri ilegale care aparțin firmei Euromedia – în spatele căreia se află Sebastian Ghiță. Pentru aceste 17 panouri s-au dat amenzi în valoare de 340.000 de lei și toate cheltuielile făcute pentru demolarea panourilor vor fi imputate societății.

În caz că vă întrebați de ce de opt luni de zile eu și echipa mea suntem linșați mediatic la postul de televiziune controlat de același Sebastian Ghiță. Iată faptele:

Euromedia Group SA este în prezent deținută de Alexandru Ștefan Nanu, unul dintre patronii clubului Nuba, fost vicepreședinte la TSD Prahova, prietenul foștilor deputați PSD, Sebastian Ghiță și Vlad Cosma. Despre această firmă dezvăluiam, anul trecut, că a primit un contract de 18 milioane de euro de la Primăria Capitalei pentru achiziția de mobilier urban pentru statii de troleibuz și statii de autobuz.

În anul 2018, firma Euromedia a primit sute de mii de lei pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri de la fostul primar al Sectorului 1.

O companie care se crede atotputernică și în care au avut sau au interese, prin interpuși și firme paravan – fostul liberal Vlad Moisescu și actualul parlamentarul PSD Dan Cristian Popescu. Spun asta ca să înțelegeți de ce nimeni, niciodată, nu i-a deranjat în București, deși au zeci de panouri de publicitate montate ilegal.

În plus, spre supărarea lui Sebastian Ghiță, televiziune RTV a fost decuplată de mine de la banii Sectorului 1. Contracte încheiate prin Centrul Cultural și Compania de Investiții și Dezvoltare în Sănătate, zeci de mii de euro pentru publicitate mascată din fonduri publice în favoarea fostului primar PSD dea Sectorul 1.

Aceste panouri publicitare aparțin unor firme controlate de foști politicieni sau oameni de afaceri certați cu legea, care au profitat ani de zile de pe urma ilegalităților și „toleranța” funcționarilor din primărie. Dar mesajul nostru este ferm: nimeni nu este mai presus de lege în Sectorul 1! Nici măcar dl. Ghiță cu aparatul lui de kompromat.

#continuăm #niciunpasînapoi“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Monstrul din Corbu s-a drogat toată ziua înaintea nopții sângeroase. A ucis și a violat pe întuneric, „la lumina lunii”, cu cagulă pe față. Voia să fure 2.000 de lei, dar a obținut doar 250, iar asta l-a înfuriat

* A murit, la 73 de ani, românul cu cea mai nesimțită pensie: 16.000 de euro pe lună. S-a pensionat la 57 de ani și a „mâncat” două milioane de euro, dintre care 93,4% abuziv!

* Prințule Paul, predă-te, ca să poată prințișorul Carol Ferdinand să se bronzeze în străinătate! Hai la cătușe, că prințesa Lia e dărâmată!

* Șoșoacă, prin ieșirile ei grotești, schimbă Regulamentul Parlamentului! Orban: „Acest personaj sinistru nu înțelege unde se află”

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Guvernul a înființat Garda Forestieră Națională, prin OUG, pentru a lupta cu mafia defrișărilor ilegale

* Actorul George Mihăiță a urcat beat la volan și a făcut accident. Avea alcoolemie de 1,05‰. Acum are dosar penal

* “Virusul e armă biologică scăpată de sub control. Armata o testa în piața din Wuhan”, afirmă doctorița chineză care a investigat originile pandemiei. Li Meng Yan a fugit din țară după ce s-a încercat asasinarea ei

* Încă o perlă pierdută de România! La 18 ani, Emma Răducanu a învins-o și pe Sorana Cîrstea și e în „optimi” la Wimbledon

* Semifinalele Euro 2020: Italia – Spania și Anglia – Danemarca. Record istoric al englezilor: 5 meciuri fără gol primit, golaveraj 8-0!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here