Clotilde Armand, după ce televiziunile oligarhilor au anunțat iar că a pierdut alegerile: „Oricât s-ar agita, în mandatul meu nu mai primesc niciun ban!”

6
4288

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a reacționat la noua campanie furibundă a PSD și a televiziunilor controlate de oligarhi, care se folosesc de o anchetă a Secției Speciale înființate de Dragnea pentru a pretinde că, de fapt, Daniel Tudorache ar fi câștigat alegerile din 27 septembrie.

De trei zile, la Antena 3 și România TV este spectacol de sunet și lumină. De dimineața până seara se anunță “oficial, dar pe surse” că s-au renumărat voturile la Sectorul 1 și că Tudorache ar fi câștigat alegerile.

Sunt reluate toate manipulările și minciunile din zilele de după alegeri, se aduc așa-zise “noi informații”, iar Daniel Tudorache, fostul primar PSD cercetat penal de DNA, acum ascuns după imunitatea de deputat, a fost invitat miercuri seară la Antena 3, să povestească lucrurile pe care le va face „dacă se confirmă” ceea ce, până atunci, se anunțase că e “sigur”, dar pe surse.

Aceasta este a patra oară când Antena 3 instrumentează aceeași poveste, în ultimele 6 luni, cu campanii interminabile de linșaj mediatic, deși lucrurile s-au lămurit de multă vreme. În februarie, pentru a pune capăt circului, șeful Autorității Electorale Permanente a lămurit că alegerile au fost câștigate de Clotilde Armand și nimeni nu mai poate anula, repeta sau schimba rezultatul scrutinului din 27 septembrie.

Clotilde Armand a avut miercuri două comentarii pe Facebook. În primul a dat publicității sumele de bani încasate din banii locuitorilor din Sectorul 1, la un singur contract, de posturile TV și site-urile care proclamă acum victoria lui Tudorache.
În cel de-al doilea mesaj, dă asigurări că nu va ceda șantajului și amenințărilor, iar Antena 3, România TV și altele nu vor mai vedea bani publici în ciuda tuturor eforturilor și a campaniilor de manipulare instrumentate non-stop.

Clotilde Armand în primul mesaj, replică la “dezvăluirile” PSD și ale televiziunilor controlate de oligarhi

„E oficial… dar pe surse! La A3, RTV și restul publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt știri false. Este a 4 oară în ultimele 6 luni când aflăm că hoțul strigă hoții și se jură că nu fură. Dl. Ciolacu declară că îmi dau demisia iar restul pesediștilor vor fi fericiți pentru că vor putea jefui în continuare comunitatea din Sectorul 1. Ghinion. Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanțe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea.

Ați mințit poporul cu televizorul, dle. Ciolacu. De cele 473 de procese verbale găsite flagrant asupra unui membru PSD deasupra sediului Biroului Electoral de Sector 1 în Direcția de Mediu a primăriei pare că au uitat pesediștii. Și de ancheta de la Secția 4 de poliție sau de imunitatea fostului primar obținută cu un post de parlamentar.

Oameni buni, nu-i credeți. Lăsați-i să urle de disperare pentru că au pierdut privilegiile și le-am distrus rețeaua de făcut bani necinstiți.

Cu cât urlă mai tare cu atât înseamnă că facem ceea ce trebuie. Am început să arăt românilor dimensiunea jafului pesedist din Sectorul 1 și nu mă voi opri până când toți cei responsabili vor plăti în fața Justiției pentru fărădelegea lor. Continuăm.

PS: Bani (dintr-un singur contract) de la locuitorii sectorului oferiți de fostul primar pentru știrile false de acum:

– B1 TV: 100.050 de euro;

– Antena 3: 70000 de euro;

– România TV: 69.000 de euro;

– Luju.ro: 50.000 de euro;

– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro“.

Al doilea mesaj al Clotildei Armand, după ce la Antena 3 a descins în studio Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1

„Pesediștii sunt în delir. Dar oricât de tare s-ar agită televiziunea turnătorului și televiziunea fugarului vă promit că în mandatul meu nu mai primesc niciun ban de la Primăria Sectorului 1. Au primit destui în mandatul celui care și-a bătut joc de acest Sector. Să știți că respectivilor le-am făcut și niște plângeri. Așa, poate se vor învăța minte că nu mai merge cu linșajul și punctajul de la partid. Iar domnului cu diamantele îi propun să ne explice dacă mai locuiește cu părinții sau nu. Pentru că în declarația lui de avere a omis niște lucruri despre care procurorii sper să ne lămurească curând. Noi ne vedem de treaba noastră și de ce am început. Facem Sectorul 1 un model de bune practici în administrație pentru restul țării. Pe cei din urma noastră îi vom lăsa să urle și să sufere la televiziunile lor. C’est la vie“.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/313978266760172

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* 16 din 58 de locuințe sociale pentru tineri, în Sectorul 1, au fost date unor angajați ai Primăriei! Unii au salarii de 5-6.000 de lei

* Fugarul Sorin Strutinsky, capturat în Italia. Afaceristul din gașca Mazăre – Nicușor Constantinescu e condamnat la 10 ani și 8 luni cu executare, dar are toate șansele să scape

* Editura Curtea Veche o ridiculizeză pe Budeanca: „Nu uitați, fătălăilor și amețitelor – o carte mocangeală pentru persoanele vaccinate!”

VIDEO. Afaceristul care l-a bătut pe Marian „Ceaușescu” e om-cheie în gruparea infracțională a primarului Pendiuc (PSD), dar și asociat cu soțul Ioanei Băsescu în afacerea „Moșia Brătienilor”

* TVR a scăpat de sinistra Doina Gradea, Radioul public a scăpat de politrucul Georgică Severin! Parlamentul a votat doi directori interimari, pentru 6 luni

* Comisia Europeană a revizuit masiv, în sus, previziunile despre creșterea economiei României în 2021 și 2022

* Dan Barna: „Dacă va porni urmărirea penală împotriva mea, voi renunța la toate funcțiile. Dar nu e cazul”. Dosarul a fost trimis de DLAF la DNA

* Bucureștenii vor avea tramvaie românești, pe bani europeni. Nicușor Dan a semnat contractul cu Astra Arad pentru 100 de vehicule. Șmenul făcut de Firea cu turcii a fost anulat

* PSD își plasează trompetele pe TV. Codruța Cerva a primit emisiune la postul unui interlop din Caracal. Videochatista Oana Lovin a ajuns la postul lui Pandele, din Voluntari

Vecina Serbia reintroduce serviciul militar obligatoriu, din 2022, atât pentru bărbați, cât și pentru femei

6 COMENTARII

 1. Am senzația că cu cât Tudorache aude zăngănitul cătușelor mai puternic cu atât mai mult aleargă la „aliații media” să-și susțină victoria. Mă tem că cei din coaliție se mișcă mult prea lent. Imunitatea parlamentarilor, pensiile speciale ș.c.l. rămânând la sertar. Din păcate.

   • Vă faceți că NU înțelegeți, (NICI) voi, P.N.L.-iștii: Clotilde Armand RĂMÂNE PRIMAR, până la alegerile-locale din 2024!

    Știm că vă stă în gâtlej această… NOUĂ CODRUȚA KOVESI (așa este percepută, DEJA, de opinia-publică!), dar… NU MAI AVEȚI CE FACE, nici voi, „liberalii” (de altfel și la televiziunile… CUMPĂRATE de către P.N.L. – cu bani… PUBLICI! – este rostogolită TÂMPENIA cu ancheta „Secției-Speciale”, care, de fapt, NU VALOREAZĂ NICI CÂT O CEAPĂ-DEGERATĂ!), nici PRIETENII VOȘTRI (foști și, probabil,… viitori parteneri-de-guvernare!) P.S.D.-iștii!!!

    NU ARE DECÂT SĂ VĂ FRIGĂ LA FICAȚI…, dar… FRANȚUZOAICA RĂMÂNE PRIMAR (PÂNĂ ÎN 2024 șiii… MULT TIMP DUPĂ, căci, probabil, va fi… REALEASĂ „EN FANFARE”, pentru… MULTE MANDATE VIITOARE, daaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!
    (V-o spunem așaaa…, DIN MILĂ…, ca să nu vă mai tot autoamăgiți!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.