Beizadeaua drogată a Clejanilor își amenință sora în stil interlop: „Te omor și pe tine, și pe copiii tăi!”

1
9425
Un ratat: Fulgy

Manole Dan Constantin Fulgeraș, zis Fulgy, fiul celebrilor lăutari Viorica și Ioniță de la Clejani, are apucături de personaj interlop. La 23 de ani, el a strâns deja mai multe dosare penale, plus câteva internări în clinici de psihiatrie sau de dezintoxicare anti-drog.

După ce a ieșit de la centrul de dezintoxicare, Fulgy și-a amenințat su moartea sora vitregă.  Ramona de la Clejani, fiica lui Ioniță de la Clejani, a povestit că Fulgy a început să-i trimită din nou mesaje de amenințare. Ea a prezentat dovezile într-o emisiune televizată.

„Eu niciodată n-am vrut să mă implic și am stat departe de această problemă a lor. Tocmai recent am fost contactată. Și chiar vreau să zic aici să nu mă mai contacteze. Chiar băiatul tatălui meu m-a contactat. Nu vreau să le pronunț nici numele. Eu am evoluat datorită talentului meu. L-a deranjat probabil că eu îi stric imaginea. Dar nu sunt eu de vină. Nici eu nu vreau să apărem unul lângă celălalt. Eu aș vrea ca familia lui să ia măsuri de precauție. Am fost contactată de el:  «Sună-mă!». Vine și-mi spune că-mi violează copiii. Mi-e teamă”, a povestit Ramona într-o emisiune

Schimb de mesaje între Fulgy și Ramona

FULGY: Ori faci live și declari că ai mințit pentru că voiai bani de la tata, ori te omor și pe tine, și pe copiii tăi. Și-ți dau eu 1.000 de euro pe lună, îți dau eu casă, îți dau eu tot.

RAMONA: Mă sperii, de ce îmi ameninți copiii? Ce-ți fac eu?

FULGY: La fel te f** eu pe tine și pe copiii tăi dacă nu faci ce-ți spun!

Beizadeaua Fulgy tocmai s-a filmat arzând o bancnotă de 100 de lei într-un restaurant din București. El a transmis cu aroganță de individ needucat: „Vreau să văd și eu cine-mi trimite și mie atâta cât dau eu foc acuma… Îl las să ardă… Bancnota asta – gata cu ea. Bancnota asta, gata, nu mai e. Vreau să-mi dați și mie un milion, care vă simțiți în stare. Uite ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni! Eu nu umblu cu bani mulți la mine, că am pe card bani mulți. Uitați ce înseamnă banii pentru mine! Ştiu că e urât gestul ce l-am făcut acum, da’ nu e problemă. Are balta peşte. Am pe card mulţi bani. Am bani de vă îngrop. Am bani mulţi. Am pierdut la cazino foarte mulţi bani. Vorbiți cu mine de bani?! Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi. Eu nu dau șpagă la chelner 100 de lei. Eu las câte 5-6 milioane. Mai rău ca Giovanni Becali, care dacă îl sun îmi răspunde la telefon. Nu știți din ce familie provin? Vorbiți cu mine de bani, care eu am bani de când m-am născut?! Pe card am 6 zerouri”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Aroganțe de meltean: Fulgy, beizadeaua drogată a Clejanilor, arde bancnote în direct. „Am bani de vă îngrop. Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi. Eu dau șpagă la chelner 5-6 milioane”

* Ucigașul din Corbu a folosit o macetă de tăiat kebab, luată de la cherhanaua la care era ospătar. A ascuțit-o înainte de atac

* A murit, la 73 de ani, românul cu cea mai nesimțită pensie: 16.000 de euro pe lună. S-a pensionat la 57 de ani și a „mâncat” două milioane de euro, dintre care 93,4% abuziv!

* Prințule Paul, predă-te, ca să poată prințișorul Carol Ferdinand să se bronzeze în străinătate! Hai la cătușe, că prințesa Lia e dărâmată!

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Guvernul a înființat Garda Forestieră Națională, prin OUG, pentru a lupta cu mafia defrișărilor ilegale

* Actorul George Mihăiță a urcat beat la volan și a făcut accident. Avea alcoolemie de 1,05‰. Acum are dosar penal

* “Virusul e armă biologică scăpată de sub control. Armata o testa în piața din Wuhan”, afirmă doctorița chineză care a investigat originile pandemiei. Li Meng Yan a fugit din țară după ce s-a încercat asasinarea ei

* Încă o perlă pierdută de România! La 18 ani, Emma Răducanu a învins-o și pe Sorana Cîrstea și e în „optimi” la Wimbledon

* Semifinalele Euro 2020: Italia – Spania și Anglia – Danemarca. Record istoric al englezilor: 5 meciuri fără gol primit, golaveraj 8-0!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here