marți, mai 28, 2024
AcasăMainPrințule Paul, predă-te, ca să poată prințișorul Carol Ferdinand să se bronzeze...

Prințule Paul, predă-te, ca să poată prințișorul Carol Ferdinand să se bronzeze în străinătate! Hai la cătușe, că prințesa Lia e dărâmată!

-

Prințesa Lia (69 de ani) – soția infractorului fugar Paul-Philippe al României, zis „Prințul Paul” (72 de ani) – își strigă disperarea pe la televizor: nu-l poate scoate din țară pe prințișorul Carol Ferdinand (11 ani)!

Soția escrocului – condamnat definitiv, dar dispărut în afara granițelor – ar vrea să-și ducă prințișorul în străinătate, să se bronzeze pe plajele unor țări atrăgătoare, precum Italia, Franța sau Grecia, dar nu poate. Motivul: micul Carol Ferdinand e minor, de aceea poate fi scos din țară doar cu consițământul ambilor părinți.

Numai că tatăl prințișorului a dispărut ca măgaru’-n ceață și nu are cum să semneze un document notarial prin care să-și dea acceptul ca soția sa să-l scoată din România pe odorul familiei.

Prințesa Lia și-a manifestat, față de apropiați, și dorința de a-l înscrie pe Carol Ferdinand la o școală din străinătate. Dar se lovește de aceeași problemă: prințișorul nu poate fi scos din țară fără acceptul tatălui său, prințul escroc și fugar Paul-Philippe al României.

- Advertisement -

Situația s-ar putea reolva simplu: prințul-infractor să vină în România, să se predea, să-și execute pedeapsa de 3 ani și 4 luni de închisoare (sentință definitivă pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, în decembrie 2020), iar prințișorul Carol Ferdinand să se plimbe liniștit prin țări străine, la plajă sau la studii, alături de mama sa, Prințesa Lia. Dacă le-au mai rămas bani din ce-au furat, evident.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Monstrul din Corbu s-a drogat toată ziua înaintea nopții sângeroase. A ucis și a violat pe întuneric, „la lumina lunii”, cu cagulă pe față. Voia să fure 2.000 de lei, dar a obținut doar 250, iar asta l-a înfuriat

* A murit, la 73 de ani, românul cu cea mai nesimțită pensie: 16.000 de euro pe lună. S-a pensionat la 57 de ani și a „mâncat” două milioane de euro, dintre care 93,4% abuziv!

* Șoșoacă, prin ieșirile ei grotești, schimbă Regulamentul Parlamentului! Orban: „Acest personaj sinistru nu înțelege unde se află”

* Interceptări DNA: „Alea au luat-o razna! Nu putem lăsa două pițicancă să facă pițicancăle!”. Omul lui Dragnea a blocat controlul Curții de Conturi în afacerea navelor cumpărate la suprapreț de statul român

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Guvernul a înființat Garda Forestieră Națională, prin OUG, pentru a lupta cu mafia defrișărilor ilegale

* Actorul George Mihăiță a urcat beat la volan și a făcut accident. Avea alcoolemie de 1,05‰. Acum are dosar penal

* “Virusul e armă biologică scăpată de sub control. Armata o testa în piața din Wuhan”, afirmă doctorița chineză care a investigat originile pandemiei. Li Meng Yan a fugit din țară după ce s-a încercat asasinarea ei

* Încă o perlă pierdută de România! La 18 ani, Emma Răducanu a învins-o și pe Sorana Cîrstea și e în „optimi” la Wimbledon

* Semifinalele Euro 2020: Italia – Spania și Anglia – Danemarca. Record istoric al englezilor: 5 meciuri fără gol primit, golaveraj 8-0!

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -