Ucigașul din Corbu a folosit o macetă de tăiat kebab, luată de la cherhanaua la care era ospătar. A ascuțit-o înainte de atac

0
2137
Cel din mijloc e criminalul

Surse din echipa de anchetatori care se ocupă de cazul crimei de la Corbu, județul Constanța, au dezvăluit că maceta folosită în noaptea de joi spre vineri, când un tânăr de 29 de ani și-a măcelărit vecinul de 41 de ani, era de fapt un cuțit de tăiat carnea pentru kebab.

Ucigașul a luat cuțitoaia chiar de la cherhanaua din Năvodari la care lucra ca ospătar.

Joi seara, înaintea atacului, criminalul și-a ascuțit maceta, semn că lua în calcul s-o folosească în atacul din casa vecinilor, nu doar să-i intimideze pe aceștia cu ea.

Ucigașul din Corbu susține că era drogat când a intrat în locuința vecinilor săi, cu o cagulă pe față, să nu fie recunoscut. El s-a enervat că a găsit în casă doar 250 de lei, deși avea nevoie de 2.000. A vrut să se răzbune și a violat-o pe fata cea mare a familiei, în vârstă de 20 de ani. Pe tatăl acesteia l-a tăiat cu maceta ascuțită înaintea atacului, pentru că bărbatul de 41 de ani a încercat să-și salveze fiica de la viol.

Expertiza medico-legală a revelat faptul că victima a fost lovită de 17 ori cu cuțitoaia pentru kebab. Loviturile au fost aplicate pe întuneric, „la lumina lunii”, cum a afirmat procurorul de caz.

A consumat droguri „cam toată ziua”

Monstrul din Corbu le-a spus anchetatorilor că este consumator de droguri și că scopul său iniţial a fost jaful. Avea nevoie de circa 2.000 de lei.

Ce spune procurorul Viorel Teliceanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa: „A fost un adevărat măcel. Autorul faptelor a explicat că motivaţia de bază a fost faptul că avea nevoie de bani, întrucât era consumator de droguri. În ziua respectivă a consumat droguri, cam toată ziua. Nemulţumit de faptul că nu a găsit decât 250 de lei, autorul a decis să se răzbune pe fiica cea mare a familiei şi, în consecinţă, a săvârşit şi o infracţiune de viol”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Monstrul din Corbu s-a drogat toată ziua înaintea nopții sângeroase. A ucis și a violat pe întuneric, „la lumina lunii”, cu cagulă pe față. Voia să fure 2.000 de lei, dar a obținut doar 250, iar asta l-a înfuriat

* VIDEO. Aroganțe de meltean: Fulgy, beizadeaua drogată a Clejanilor, arde bancnote în direct. „Am bani de vă îngrop. Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi. Eu dau șpagă la chelner 5-6 milioane”

* A murit, la 73 de ani, românul cu cea mai nesimțită pensie: 16.000 de euro pe lună. S-a pensionat la 57 de ani și a „mâncat” două milioane de euro, dintre care 93,4% abuziv!

* Prințule Paul, predă-te, ca să poată prințișorul Carol Ferdinand să se bronzeze în străinătate! Hai la cătușe, că prințesa Lia e dărâmată!

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Guvernul a înființat Garda Forestieră Națională, prin OUG, pentru a lupta cu mafia defrișărilor ilegale

* Actorul George Mihăiță a urcat beat la volan și a făcut accident. Avea alcoolemie de 1,05‰. Acum are dosar penal

* “Virusul e armă biologică scăpată de sub control. Armata o testa în piața din Wuhan”, afirmă doctorița chineză care a investigat originile pandemiei. Li Meng Yan a fugit din țară după ce s-a încercat asasinarea ei

* Încă o perlă pierdută de România! La 18 ani, Emma Răducanu a învins-o și pe Sorana Cîrstea și e în „optimi” la Wimbledon

* Semifinalele Euro 2020: Italia – Spania și Anglia – Danemarca. Record istoric al englezilor: 5 meciuri fără gol primit, golaveraj 8-0!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here