marți, mai 21, 2024
AcasăNewsCăutări disperate, noaptea, în Arad: a dispărut un copil de 7 ani....

Căutări disperate, noaptea, în Arad: a dispărut un copil de 7 ani. Face parte dintr-o familie cu 13 copii

-

Poliţişti şi forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad caută, sâmbătă seară, și târziu în noapte, un copil de 7 ani care a dispărut de acasă în cursul dimineţii. Sunt cercetate un câmp din zona localităţii Vânători, precum pădurea din apropiere.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că forţele au fost mobilizate după ce părinţii copilului au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

„Apelul a fost făcut de către mama băiatului, care a menţionat că minorul a plecat să se joace, cândva în această dimineaţă, şi nu s-a întors acasă”, a spus Pleşca.

ISU a trimis echipaje de salvare şi un echipaj SMURD, care fac căutări la marginea satului în care locuieşte familia. De asemenea, au fost mobilizaţi şi poliţişti.

- Advertisement -

Tiberiu Haasz, primarul comunei Mişca (de care aparţine satul Vănători,) a declarat, pentru Agerpres, că familia din care face parte copilul dispărut este una numeroasă.

„Este o familie cu 13 copii, dar majoritatea sunt mari, unii deja au şi ei familie. Sunt oameni mai nevoiaşi. Încă nu e clar în ce împrejurări a plecat copilul singur de acasă, părinţii spun că a ieşit la joacă”, a spus primarul. Acesta a mers pe teren pentru a ajuta echipele de căutare.

Sute de oameni dotați cu lanternei, inclusiv zeci de voluntari, „mătură” terenul și strigă: „Teddy! Teddy!”. Căutările sunt îngreunate de ceața deasă.

- Advertisement -

Căutătorii se tem că, dacă nu-l găsesc repede pe copil, ar putea intra în hipotermie, pentru că vremea e friguroasă. O altă teamă este ca băiețelul să nu cadă în apă, existând pericolul înecului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Soția lui Cataramă, chirurg plastician, zice că vaccinul rusesc și cele chinezești „sunt mai bune decât Pfizer și Moderna”!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -