Căutări disperate, noaptea, în Arad: a dispărut un copil de 7 ani. Face parte dintr-o familie cu 13 copii

0
1475

Poliţişti şi forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad caută, sâmbătă seară, și târziu în noapte, un copil de 7 ani care a dispărut de acasă în cursul dimineţii. Sunt cercetate un câmp din zona localităţii Vânători, precum pădurea din apropiere.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că forţele au fost mobilizate după ce părinţii copilului au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

„Apelul a fost făcut de către mama băiatului, care a menţionat că minorul a plecat să se joace, cândva în această dimineaţă, şi nu s-a întors acasă”, a spus Pleşca.

ISU a trimis echipaje de salvare şi un echipaj SMURD, care fac căutări la marginea satului în care locuieşte familia. De asemenea, au fost mobilizaţi şi poliţişti.

Tiberiu Haasz, primarul comunei Mişca (de care aparţine satul Vănători,) a declarat, pentru Agerpres, că familia din care face parte copilul dispărut este una numeroasă.

„Este o familie cu 13 copii, dar majoritatea sunt mari, unii deja au şi ei familie. Sunt oameni mai nevoiaşi. Încă nu e clar în ce împrejurări a plecat copilul singur de acasă, părinţii spun că a ieşit la joacă”, a spus primarul. Acesta a mers pe teren pentru a ajuta echipele de căutare.

Sute de oameni dotați cu lanternei, inclusiv zeci de voluntari, „mătură” terenul și strigă: „Teddy! Teddy!”. Căutările sunt îngreunate de ceața deasă.

Căutătorii se tem că, dacă nu-l găsesc repede pe copil, ar putea intra în hipotermie, pentru că vremea e friguroasă. O altă teamă este ca băiețelul să nu cadă în apă, existând pericolul înecului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Soția lui Cataramă, chirurg plastician, zice că vaccinul rusesc și cele chinezești „sunt mai bune decât Pfizer și Moderna”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here