Joe Biden, mare favorit la casele de pariuri. Donald Trump – președintele cu cele mai mici șanse de a fi reales, din toată istoria SUA

0
834

Donald Trump este tot mai departe de realegerea ca președinte al SUA, consideră bookmakerii casei de pariuri Betfair Exchange. O săptămână nebună l-a făcut pe Trump să devină președintele american cu cea mai mică șansă de a fi reales, din întreaga istorie a țării.

Trump are cotă 2,86, în timp ce Biden este favorit, cu o cotă de 1,66. Unul dintre motive: nepoata actualului președinte, Mary Trump, a lansat cartea „Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume”.

Cote pe Betfair pentru alegerea președintelui SUA:

  • 1,66 – Joe Biden (13,5 milioane de euro jucați)
  • 2,86 – Donald Trump (31,2 milioane de euro jucați)

Rapper-ul Kanye West nu are nicio șansă, e doar de decor, având o cotă de 400 la câștigarea alegerilor.

Un purtător de cuvânt Betfair a făcut o analiză interesantă a situației electorale, cu amănunte care stau la baza cotelor atribuite principalilor candidați.

  • „Dezvăluirile cărții lui Mary Trump nu au făcut decât să scadă șansele deja diminuate ale lui Donald Trump de a fi reales președinte. Cota sa de 2,86 este cea mai mare pe care a avut-o vreodată un președinte lansat într-o nouă cursă spre Casa Albă.
  • Atât de mare este prăpastia în care se află Trump, încât chiar și statul Texas – recunoscut istoric drept republican – ar putea fi nedecis la alegerile din noiembrie. Cota de 2,70 pe care o are candidatul democrat în Texas este nemaiîntâlnită în alegerile moderne din Statele Unite.
  • Situația s-a schimbat dramatic pentru actualul președinte după ce în urmă cu doar câteva luni era considerat favorit, cu o cotă de 1,58. În timp ce șansele sale s-au diminuat, Joe Biden a continuat să atragă susținerea votanților americani, dar și încrederea pariorilor.
  • Candidatul Partidului Democrat este acum favorit, cu o cotă de 1,69. Un pariu de peste 44.000 de euro plasat în această lună pe Joe Biden arată că multă lume îl vede ca o opțiune sigură în noiembrie.
  • Una dintre provocările care au apărut împotriva șanselor lui Biden a venit, surprinzător, din partea lui Kanye West. Rapper-ul ar fi putut să smulgă votanți din bazinul lui Biden, însă cursa lui pare să se fi încheiat, dată fiind cota sa actuală: 400.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

* VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here