Campioana olimpică Gabriela Szabo, lovită de Covid-19: “Sunt încă bine. Aveți grijă de voi, protejați-vă!”

0
629
Gabriela Szabo spune că "deocamdată" se simte bine și abia așteaptă să treacă și peste această încercare. FOTO: Facebook Gabriela Szabo

Gabriela Szabo (45 de ani), campioana olimpică în proba de 5.000 de metri la Olimpiada din 2000, s-a îmbolnăvit de Covid-19. Fosta mare atletă, acum director general la CSM București, a anunțat pe contul său de Facebook că va rămâne în izolare două săptămâni.

Szabo spune că se simte “încă bine” și îi îndeamnă pe toți să se protejeze pe cât posibil. “Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: «Gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare». Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă! Să ne auzim cu bine!“.

În ultimele zile, Gabriela Szabo participase, printre altele, la semnarea parteneriatului CSM București cu Sixt Group Romania, o companie de leasing operațional auto.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2738291956445171&id=100007931804991

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Încă un deputat PSD condamnat pentru corupție! 6 ani de închisoare pentru o șpagă de 400.000 de euro, trafic de influență și spălare de bani

Apelul unui polițist către bugetarii care cer “spor de Covid”: “Cu ce suntem noi mai expuși decât șoferii de taxi, ospătarii, casierii și bătrânii care vând în piață? Vă spun eu, cu absolut nimic!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.