Călin Georgescu ne anunță că rămâne un nimic. Pentru „binele României”, nu va fi nici președinte de onoare al AUR, nici candidat de prim-ministru!

0
3388

Călin Georgescu a anunțat „suspendarea discuţiilor privind preşedinţia de onoare” a AUR, în urma discuțiilor cu copreședintele acestui partid, George Simion. De asemenea, el declară că rămâne deschis oricărei forme de colaborare „care să ajute țara noastră”, deși nimeni nu are nevoie de ajutorul unui rusofil legionaroid anti-european pe care nu-l recomandă nimic pentru o funcție de demnitar.

În urma discuțiilor cu George Simion, Călin Georgescu a anunțat, pe contul său de Youtube, că a renunțat la discuțiile privind numirea sa în funcția de președinte de onoare al AUR și de candidat la funcția de premier din partea acestui partid.

Conform Adevărul, Călin Georgescu a declarat că discuțiile le-a avut direct cu George Simion, copreședinte AUR, și că decizia a luat-o „în interesul comun”.

„După propunerea de a fi preşedinte de onoare al partidului AUR au fost făcute numeroase speculaţii şi comentarii publice, unele sugerând că doresc să generez dezbinare şi să stârnesc conflicte. Crezul meu şi sensul vieţii mele este şi va rămâne întotdeauna unitatea tuturor românilor sub acelaşi steag al binelui (…) Am convenit de comun acord cu domnul George Simion, copreşedinte al AUR, suspendarea oricăror discuţii pe tema preşedinţiei de onoare sau a oricărei nominalizări, dar rămân deschis, întotdeauna, pentru orice soluţie care să ajute ţara noastră”

Fostul candidat la funcția de premier din partea AUR spune că nu-l interesează funcțiile și că renunță la aceste discuții pentru „binele României” și pentru a elimina orice fel de discuții și de polemici din spațiul public.

„Suntem amândoi oameni de onoare, iar drumul nostru politic va urmări acelaşi ideal: binele României. Intenţionez prin această decizie să elimin cauza oricărei tulburări şi să ne canalizăm energiile într-o singură direcţie: interesul naţional. Nu m-am autopropus pentru nicio funcţie, nici cea de preşedinte de onoare, nici cea de premier, şi nici nu am solicitat cuiva s-o facă în numele meu. Nu sunt interesat de funcţii”, a spus Calin Georgescu, în cunoscutul său stil demagogic-caragialesc.

De fapt, Călin Georgescu a fost nevoit să renunțe la aspirațiile sale de parvenire pentru că „a intrat cu capul în zid”, ca urmare a rusofiliei sale stânjenitoare și a unor declarații scandaloase, precum aceasta: „Neamul românesc niciodată nu a trăit prin sclavi, ci a trăit prin Ștefan cel Mare, prin Mihai Viteazu, prin Horea, prin Avram Iancu, prin Cuza, prin Kogălniceanu, prin Corneliu Zelea Codreanuprin mareșalul Ion Antonescu și mulți, mulți alți eroi. Prin ei a trăit istoria națională, prin ei vorbește și a vorbit istoria națională, și nu prin lacheii de serviciu ai puterilor globaliste care astăzi conduc România vremelnic. (…) Sus inimile, jos măștile!”.

În plus, pe numele lui Călin Georgescu a fost deschis un dosar penal, pentru promovarea cultului persoanelor vinovate de genocid și crime de război. Procurorii s-au sesizat din oficiu, după ce Georgescu i-a lăudat la Antena 3 pe liderul legionar Corneliu Zelea Codreanu și pe mareșalul fascist Ion Antonescu, responsabil pentru Holocaustul din România.

Dosarul penal a fost deschis în temeiul art. 5 din OUG 31/2002: ”Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid contra umanității și de crime de război, precum și fapta de a promova, în public, idei, concepții sau doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, în sensul art. 2 lit. a), se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Război total la vârful AUR. Târziu despre Simion: „M-a jignit de moarte. Nu întorc și obrazul celălalt, ci doar spatele, care e plin de rănile cuțitelor“

* Poștărița AUR, fostă candidată la Senat, face „dreptate pentru România”: a furat pensiile, alocațiile și ajutorul de handicap a 54 de consăteni!

* Cum blochează PSD construcția a 25 de spitale pe bani europeni. Rafila a anunțat deja UE că refuză proiectul PNRR în valoare de 1,7 miliarde euro, acuză ex-ministrul Ghinea

Cioloș amenință cu ruperea USR, în caz că Drulă „nu va lucra pentru tot partidul”, ci doar pentru o parte din el

Radu Moraru: „M-am decis să fiu liderul pe care-l căutați! Vreau să preiau funcția de președinte al României!”

Oana Roman se bucură „foarte tare” că tatăl ei „scapă de țara asta de doi bani”! Dar se bucură degeaba: Petre Roman nu se mută în Elveția

TVR a scăpat de „propagandistul roșu”, Ionuț Cristache. Mutat de la ora 21 la 17, acesta nu și-a atins ținta de audiență și, prin urmare, nu i-a fost prelungit contractul

* Război iminent în Ucraina: separatiștii decretează mobilizarea generală, Rusia anunță că-și va „proteja“ cetățenii, 40% din forțele ruse sunt în poziție de atac

* Diplomația bădărană a Kremlinului. De la „Câte divizii are Papa?” la pantoful lui Hrușciov; de la câinele pentru Merkel la umilirea diplomaților europeni

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (89) / TAB-ul, ultimul adăpost

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here