VIDEO. Legătura directă dintre AUR și legionari. Gafa enormă care-l va distruge pe Călin Georgescu, premierul preferat de Rusia în România

0
3034

E iureș pe scena publică, iar în centru vârtejului se află Călin Georgescu, propus de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de prim-ministru al României și anunțat ca viitor președinte de onoare al partidului. Sinistrul personaj a făcut o gafă incredibilă pe 9 noiembrie 2020, care-l va urmări toată viața și care-l face nefrecventabil în orice cancelarie occidentală.

De când AUR a devenit partid parlamentar, liderii acestuia – în primul rând George Simion și Claudiu Târziu – au încercat să ia distanță de unele manifestări sau declarații din trecut, pe baza cărora au fost definiți drept extremiști, antisemiți și neo-legionari.

Ghinion: Călin Georgescu, omul împins de ei în față, pentru a fi prim-ministru al României, dar și președinte de onoare al AUR, tocmai făcuse o gafă impardonabilă: a spus pe șleau că-l admiră pe liderul legionar Corneliu Zelea Codreanu, criminal xenofob și antisemit al anilor ’30 din secolul trecut. Iar dovada a rămas în format video, promovată pe o pagină de Facebook, Premierul Nostru, înființată și asumată de AUR.

În mesajul de două minute și 22 de secunde, Călin Georgescu a spus, printre altele: „Neamul românesc niciodată nu a trăit prin sclavi, ci a trăit prin Ștefan cel Mare, prin Mihai Viteazu, prin Horea, prin Avram Iancu, prin Cuza, prin Kogălniceanu, prin Corneliu Zelea Codreanu, prin mareșalul Ion Antonescu și mulți, mulți alți eroi. Prin ei a trăit istoria națională, prin ei vorbește și a vorbit istoria națională, și nu prin lacheii de serviciu ai puterilor globaliste care astăzi conduc România vremelnic. (…) Sus inimile, jos măștile!”

VIDEO: Apelul legionaroid al lui Călin Georgescu

Așadar, vuvuzeaua rusofilă Călin Georgescu îl consideră pe criminalul xenofob Corneliu Zelea Codreanu – ca și pe Ion Antonescu – „erou al neamului românesc”.

Luni seara, la Antena 3, Călin Georgescu și-a susținut afirmația din 2020, încercând chiar s-o și argumenteze. El a spus că Zelea Codreanu – care a făcut ”fapte bune” și ”mai puțin bune” – este considerat „criminal”, inclusiv pentru asasinarea de către legionari a istoricului Nicolae Iorga și prim-ministrului Armand Călinescu, doar pentru că ”istoria a fost mistificată”.

Viziunea lui Călin Georgescu despre „Căpitan” este scandaloasă. Vedeta AUR e convins – și o spune public – că ucigașul mistico-fanatic Corneliu Zelea Codreanu „s-a luptat pentru moralitatea ființei umane”.

Aceste aberații periculoase au fost însușite de conducerea AUR, care nu s-a dezis de propaganda legionară a lui Călin Georgescu, ci l-a propus pe acesta pentru funcții importante în partid și în stat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Justiția lui Iohannis” refuză să judece contestația judecătorului Danileț de excludere din magistratură! De aproape două luni, acesta e lipsit de venituri și privat de dreptul la apărare

* VIDEO. Bestia PNL de la Mogoșoaia, către o consilieră USR: „Chiar dacă fac 7-8-10 ani de pușcărie, vă las în căruț cu rotile!”

* Încă un PNL-ist amenință cu bătaia o USR-istă. „Să facem și la Brașov ca la Mogoșoaia!”, îl îndeamnă un dezvoltator imobiliar

* Minciuna unui ministru PSD, spulberată de premier. Budăi: „E de acord cu renegocierea”. Ciucă: „Este exclusă orice renegociere a PNRR până în 2023”

* Milionarul fugar Ioan Neculaie a fost prins în Grecia! El se ascundea, deghizat, cu părul și barba vopsite, întinerit prin operații faciale

* Pensiile speciale au crescut 73% în ultimii 6 ani. 8% în plus doar anul trecut! Nasui: “Acesta este statul specialilor”

* PNL plătește 100.000 de euro pe lună, pentru „propagandă”, firmei unui PSD-ist din rețeaua Ghiță-Vîntu, anti-european, anti-vaccinist și anti-iohannist

* Cadoul UE pentru România: 47 de miliarde de euro în 15 ani. Am primit 71 de miliarde și am contribuit cu 24

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (77) / Pâinea neagră din cazarmă

* Fotografia care le dă fiori rușilor. Multe tancuri nu pot fi aruncate în luptă, fiindcă necesită reparații capitale. Iar cele aflate în uz au mari probleme la acoperișul turnului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here