Poveste cu Bogdan, interpretul care gesticulează când vorbesc șefii Ministerului de Interne. Pisica și masca de protecție

0
2180
Bogdan "traduce" pentru persoanele cu probleme auditive ce spun Vela, Despescu și Arafat

Ministerul de Interne a postat pe site-ul său un text despre tânărul pe care-l vedeți la televizor pe post de interpret în limbaj mimico-gestual, atunci când vorbesc ministrul Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat.

„Bogdan are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România.

El este cel care ne ajută de fiecare dată când avem nevoie ca mesajele noastre să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz.

Un om de o modestie remarcabilă a venit după prima noastră transmisie live și ne-a spus:

– Vă mulțumesc!

– Pentru ce, Bogdan?

– Pentru că m-ați chemat și ați dat astfel, unei categorii aparte de oameni, șansa de a afla cum trebuie să se protejeze în această perioadă.

– Noi îți mulțumim pentru că din timpul tău liber vii să ne ajuți.

– În zilele acestea nu există timp liber! Mă bucur că pot face asta!

– E miezul nopții. Ai cu ce să te întorci acasă?

– Nu vă faceți probleme, vă rog! Mă descurc. Dar am o singură rugăminte: îmi puteți da o mască de protecție pentru acasă? Am grijă de o pisică pe care trebuie să o duc zilnic la tratament și as vrea să mă protejeze când ies din casă. Contra-cost sau o să cumpăr una și v-o aduc data viitoare!

Dar noi am auzit doar «Data viitoare», din care am înțeles angajamentul și dorința unui om cu suflet mare de a contribui la efortul pe care cu toții îl facem pentru limitarea îmbolnăvirilor.

El este Bogdan. Un român care și-a asumat să ne ajute dintr-un motiv pe care poate încă nu și l-a căutat, dar pe care noi i l-am găsit: din patriotism.

Mulțumim, Bogdan!”

VIDEO: Bogdan „în acțiune”, interpretând comunicări importante pentru țară

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here