Boala favorită pe care o invocă militarii ruși pentru a „dezerta” de pe frontul ucrainean. Au umplut deja spitalul din Melitopol

0
2716

Înfricoșați de faptul că ar putea pieri oricând pe front, invadatorii ruși fac orice pentru a se întoarce acasă. Mulți dintre ei au recurs, ca soluție salvatoare, la o boală care afectează coloana vertebrală. Au umplut deja saloanele spitalului din orașul ocupat Melitopol, situat în partea de sud-est a Ucrainei.

Potrivit canalului Telegram al Administrației Militare Regionale din regiunea Zaporoje, citat de site-ul Obozrevatel.com, sunt internați putiniști cu un diagnostic de „ciupire a coloanei vertebrale” sau „coloană vertebrală ciupită” (nervi „ciupiți” la coloană). Militarii Kremlinului se plâng că s-ar fi îmbolnăvit din cauza vestelor antiglonț, care sunt prea grele.

Ar fi vorba, probabil, de o boală a discului herniat lombar (nerv ciupit), una dintre cauzele principale ale lombosciaticii: afectează spatele inferior, urmare a comprimării unuia sau mai multor seturi de rădăcini nervoase.

Obozrevatel.com: „Ocupanții din Zaporoje au gândit o schemă pentru a fugi acasă: ajung masiv în spitale cu un diagnostic ciudat. Pentru a-și salva viața, au început chiar să inventeze că au probleme de sănătate. Acum există invadatori în spitalul din Melitopol cu un diagnostic de ciupire a coloanei vertebrale. Susțin că au avut o astfel de problemă din cauza vestelor antiglonț foarte grele. Ei cer să fie eliberați de la participarea la ostilități”.

Serviciul de presă al Districtului Militar Regional Zaporoje subliniază că un astfel de comportament al militarilor ruși indică lipsa lor totală de dorință pentru luptă. „Forțele Armate ale Ucrainei au câștigat confruntarea morală. Rămâne să câștigăm un război fizic și să împingem armata rusă dincolo de granițele Ucrainei. Vom atinge și acest obiectiv, cu siguranță, oricât de dificil ar fi pentru noi”.

Din 24 februarie, data începutului invaziei, în Ucraina și-au găsit sfârșitul peste 27.000 de militari ruși. Mai mult de 300 au fost lichidați în Donbass în ultimele 24 de ore.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* Consilierul lui Zelenski: „Putin a chemat ambulanța chiar în toiul nopții. A avut probleme de sănătate foarte mari”

* Demența unui artist genial devenit putinist irecuperabil. Emir Kusturica: „Scopul ultimelor două războaie este acela de a șterge rușii și sârbii de pe fața pământului” / „Acțiunile SUA au dus la nenorocirile din Donbass, și nu introducerea trupelor rusești”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

* STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here