„Blonda lui Vâlcov” a ieşit în lume! Şefa ANAF a şters din CV că a fost contabila firmei de curăţenie a Primăriei Cârcea. Apare, în schimb, că a lucrat la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor

4
4592

Mihaela Triculescu, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a fost prezentă, marţi, la primul eveniment oficial de la instalarea sa în funcţie, acum trei luni.

Triculescu, supranumită şi „blonda lui Vâlcov”, a fost numită şefa ANAF la data de 3 ianuarie 2019, în aceeaşi zi cu revocarea „plângăciosului” Ionuţ Mişa.

Numirea ei a şocat pe toată lumea, mai ales pe profesioniştii ANAF, care s-au declarat revoltaţi de propulsarea într-o poziţie de mare responsabilitate a unei persoane fără experienţă solidă, care a picat de 5 ori proba orală la diverse concursuri din sistem. Detalii, AICI

„Este strigător la cer ce se întâmplă! Să pui tu la conducerea ANAF  pe una care în viața ei nu a condus pe nimeni, să te joci cu un astfel de sistem… Nu o recomandă nimic, este un contraexemplu pentru toți tinerii de azi care își iau cariera în serios, treaptă cu treaptă! Astăzi, poţi ajunge într-o astfel de poziţie-cheie fără orice fel de competentă, doar pe prietenii, fie cu Vâlcov, fie cu Teodorovici! Ce le arătăm oamenilor? Că se poate fără să fii demonstrat vreodată vreo competentă, că poți fii în fruntea oricărei instituții?! E trist! Niciodată nivelul nu a fost atât de jos! Toată conducerea ANAF e una formată absolut din amatori foarte prost pregătiți profesional!”, a declarat, sub anonimat, un director din ANAF.

Şi Gelu Diaconu, fost şef al ANAF, a confirmat cât de slab cotată este Mihaela Triculescu, dovadă fiind rezultatele proaste la concursurile la care a participat

CV-ul Mihaelei Triculescu (42 de ani) a fost publicat pe site-ul ANAF, abia vineri, 25 ianuarie, la trei săptămâni de la numirea în funcţie. Din 2016 până la finele anului trecut, şefa Fiscului susţine că a activat la propriul cabinet individual de insolvenţă.

Ce făcea la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor?

Triculescu a gestionat, în calitate de lichidator judiciar, mai multe dosare ale unor companii aflate în insolvenţă sau în faliment, cabinetul său de insolvenţă fiind implicat, conform just.ro, în 41 de dosare. Dosarele sunt pe rolul instanţelor din Dolj, Arad, Bucureşti, Olt, Suceava şi Braşov.

În perioada dintre, 2011 – 2012, Triculescu a deţinut funcţia de director adjunct al Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Dolj.

Mihaela Triculescu şi-a mai trecut în CV că vorbeşte limba engleză la nivel fluent, are permis auto pentru categoria B şi ştie Microsoft Office Word, Excel, Power Point, Project. De menţionat că pachetul Microsoft Office este o suită de programe care cuprinde Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Frontpage şi Photo Editor.

I-a fost ruşine cu firma de curăţenie?

În schimb, în CV-ul ei nu apare că a fost contabilă la SC Servicii Publice SA, firma de curăţenie a Primăriei Cârcea. Unul dintre reprezentanţii acestei comune de 3.400 de locuitori din judeţul Dolj a confirmat, la începutul lunii ianuarie, că Triculescu a lucrat acolo, iar pe site-ul acestei primării există documente semnate de noua şefă a Fiscului. De asemenea, CV-ul acesteia nu arată că a fost acţionar la vreo firmă, aşa cum reiese din datele de la Registrul Comerţului, relatează Mediafax.

În presă au apărut informaţii conform cărora Mihaela Triculescu a fost respinsă de cinci ori, în trei ani, la examenul oral pentru ocuparea unor funcţii de inspector la Antifraudă, în perioada 2014-2016.

Ea este cunoscută ca o apropiată a lui Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă, de unde şi denumirea de „blonda lui Vâlcov”.

CITIŢI ŞI:

Blonda de la ANAF, „relaţie apropiată” cu Vâlcov. Olguţa ia foc, profesioniştii la fel: „Fiscul n-a ajuns NICIODATĂ atât de jos”

NEAM UNIT. Ziua în care opoziţia şi-a dat mâna în jurul iniţiativei „Fără penali în funcţii publice”

Șefa Fiscului, în război cu Fiscul. Mihaela Triculescu, campiona proceselor anti-ANAF

Le-aţi tăiat corturile, vă taie şi ei de la porţia politică, hoţilor! USR, victorie la CCR cu „Fără penali în funcţii publice”

Procurorul general, atac la televiziunile „roşii” pentru inventarea cazului „Augustin Lazăr-torţionar”

Dragnea joacă ping-pong cu soarta lui Dăncilă. Începe să fie deranjat că marioneta sa dă semne de „independenţă”, după ce-a jucat tenis de masă în văzul lumii

Iată făcătura pe care şi-au construit linşajul la procurorul general! „Eroul anticomunist” pe care n-a vrut să-l elibereze Augustin Lazăr era un infractor recidivist

Cum a ajuns o necunoscută să controloze 7 miliarde de euro în Sănătate. Femeia de succes, în epoca Dragnea&Vâlcov

4 COMENTARII

 1. Pai ce cred cei care numesc șefi la ANAF ca vor pune in aceasta funcție osmeni cu i solida reputație profesionala ? Sa nu fiți naivi ! Dar aceasta guvernare PSD-iată o sa plece cu coada între picioare! Dacă cei care sunt in PSD , șefi de filiale vor înțelege ca doar o conducere noua formată nu din oameni certați cu justiția ( ca sa se folosească opoziția sa aibă un adversar ) atunci partidul va avea o șansa sa reprezinte cu adevărat interesele stângii alta varianta dragi membri PSD NU EXISTA!
  In partid sa aibă loc alegeri corecte și nu cele care țin doar la mitinguri țărănești și sa fie interzise prin Statut cele de genul : “ vreți sa msi continuam împreuna “ sau vreți sa fiu președintele vostru “ , aceste sloganuri NU țin de social -democrație ca nu suntem pe un stadion de fotbal.
  PSD trebuie sa aibă membrii adevărați di nu din cei adunați pe la birturi de pr ls sate! Asta înseamnă sa fii cu adevărat social -democrat!!!!!!
  Faptul ca aveți un lider care a adus PSD de la 43 % la 22/24% in doi ani și trei luni este rezultatul luptei pe care acesta o aduce cu justiția ca prin tot felul de combinatori din jurul lui sa-l scape de condamnare dar acest lucru a adus grave prejudicii PSD-ului!!!!
  Deschideți ochii dragi membrii PSD pentru ca după europarlamentare unde veți vedea pe viu cum vor Bota romanii și o sa fie o lupta interna care din păcate nu știm cum se va termina , dar rezultatul va fi cel din sondajele din ultimele doua luni : dezastru pentru PSD. Concluzie alegeți-va lider care NU are probleme, nu este-o rupt, sa fie onest, competent și in primul rând sa fie apropiat de oameni ( sa nu-l vedeți doar in mașini de lux și cu geamuri fumurii , practic rupt complet de realitate!!!!!

  • Păi,practic-nici mătăluță nea mîhnitule drag psd-ist ,nu prea ești cuplat la REALITATEA pe care o invoci !..căci ăștia sunteți de fapt =niște nulități iar DRACNEA @company vă reprezintă și conduce spre ?..ceea ce meritați ,tovarișcii nostalgici ,v-au folosit să se AJUNGĂ -boieri și stăpîni de sclavi =v-au prostit și vă umilesc în continuare cum vor EI -deh ,..metehne vechi /dar voi nu vă lăsați ,luptați cu mîndrie patrihotică (ultima găselniță a escrocilor ,ptr. manipularea proștilor ,nu?)..pentru CONDUCĂTORUL IUBIT !..bla,bla,..vai de capul vostru /mamăă,ce v-a tras-ooo dracnea !..dureros ,nu?..Dar asta MERITAȚI de fapt ,degeaba vă lamentați și vă dați victime acum (victima cea grea e ȚARA -și asta nu se UITĂ și nici IARTĂ -băi tembelilor ,oricît v-ați infatua voi )căci VOI ,nu alții i-ați APLAUDAT ,tolerat și urmat ..nu?S-au va obligat cineva forțat ?Aoleo?..Așa că SICTIR ”DRAGI ,psd-ști ”..impostori fără de credință sau vreo valoare ,..doar tupeu și arivism /punct .Mulțumim tov. DRAGNEA -că ne-ai arătat în clar și adevăr ce este și cam ce poate PSD -marele partid =al săracilor cu duhul !..Uraaa,..

 2. PSD. A ratat șansa de a deveni cel mai puternic partid dar orbii din conducerea partidului in loc sa-l trimită la plimbare pe Livache ,culmea l-au încurajat sa dea cu parul in legile justiției făcându-o una cu pământul.
  Dacă DANCILA și compania nu bagă la cap ca NU se poate face politica in România cu infractori împrejur atunci situația PSD-ului se va duce pe tobogan. Va convine ca in sondaje aveți nu 35/38% ci real 22/25% va convine și in special cum le veți explica membrilor PSD situația ca aceasta corabie numita PSD sta sa se scufunde. Aveți cât de cât rațiune sau feelinguri de politicieni ca aici nu stam la birt sa bem o vere. Care este construcția voastră interna ca este vorba cât de cât de chestiuni care țin nu numai de partid ci și de guvernul unei tari pe care aveți datoria s-o conduceti. Aveți o singura alternativa ca sa nu ajungeți in falimentul politic, sa-i Spuneti pas lui Luviu Dragnea ,
  Singurul vinovat de tot ceea ce se întâmpla acum in PSD. Dar puterea va orbește nu-i așa ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here