Iată făcătura pe care şi-au construit linşajul la procurorul general! „Eroul anticomunist” pe care n-a vrut să-l elibereze Augustin Lazăr era un infractor recidivist

2
5183

Partidele Ciumei Roşii de rit sovietic şi presa lor de propagandă se chinuie de o săptămână să impună pe piaţă un nou „fake news”: Augustin Lazăr, aliatul torţionarilor comunişti.

Ieri, ieşit la iveală dovada făcăturii de tip securist:  deţinutul pe care procurorul Lazăr n-a vrut să-l elibereze nu era „politic”, ci un infractor de drept comun.

Principalii vectori media ai linşajului mediatic la adresa procurorului general au fost Antena 3 şi luju.ro, site-ul partener în atacul la statul de drept, ambele finanţate de PSD – focarul borfaşilor din România, partidul care vrea să desfiinţeze justiţia independentă şi să mute sentinţele pe moşia lui Dragnea.

Ioan Muntean, „eroul trimis la carceră de Augustin Lazăr” și „deținut politic” în perioada comunistă, după cum l-a prezentat Antena 3, a fost de fapt condamnat pentru tâlhărie și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce a atacat un grănicer și i-a luat acestuia pistolul mitralieră și 30 de cartușe, potrivit unor documente consultate, în exclusivitate, de G4Media.

Recidivist periculos

Ioan Muntean nu era la prima condamnare, mai primise și înainte de incidentul respectiv pedepse cuprinse între 7 luni și 4 ani.

El fusese condamnat anterior pentru abuz în serviciu, ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

În documente a fost descris drept „element cu antecedente penale, fire de aventurier, căruia nu-i plăcea să muncească”, faptele sale fiind considerate cu „risc social sporit”.

Ion Muntean a intenționat, ca mulți români în anii ’80, să fugă din România pe o rută prin Caraș-Severin. Spre deosebire de aceștia, însă, a lovit și dezarmat un militar, după care a fugit cu armamentul.

A fost condamnat de tribunalul militar la 8 ani de închisoare și interzicerea unor drepturi pentru 6 ani, pentru „tâlhărie în paguba avutului obștesc”.

Potrivit documentului, și în trecut mai fusese condamnat la pedepse între 7 luni și 4 ani de închisoare.

CITIŢI ŞI:

Lovitură năucitoare: Codruței Kovesi i-a fost ridicat controlul judiciar! Se confirmă poliția politică a Adinei Florea!

Procurorii din CSM se revoltă: Secția specială este Secția de hărțuire a Codruței Kovesi!

Kovesi, la mijloc. Consiliul UE nu cedează şi îl susţine pe francez pentru şefia Parchetului European

 

 

2 COMENTARII

  1. fratilor sa fim clari si conciso 90 la suta dintre asa zisii detinuti politici erau de fapt niste oameni de tip fsn-psd ce incriminam noi acum de fapt,eu am spus acest lucru de mult timp,dupa revolutie toate jagardelele s au declarat dizidenti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here