miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsBlestemul Covid: Jürgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, nu poate participa la înmormântarea...

Blestemul Covid: Jürgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, nu poate participa la înmormântarea mamei sale

-

Elisabeth Klopp, mama lui Jürgen Klopp (53 de ani) – antrenorul german al echipei engleze FC Liverpool -, a încetat din viaţă la vârsta de 81 de ani. Celebrul tehnician nu poate face însă deplasarea în Germania pentru înmormântare, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus.

„Ea a fost totul pentru mine. A fost o mamă adevărată, în cel mai bun sens al cuvântului. Faptul că nu pot fi prezent la înmormântare este urmarea acestor vremuri teribile. Atunci când situaţia va permite, vom organiza o ceremonie de comemorare”, a declarat Klopp pentru „Schwardwaelder Bote”.

Elisabeth s-a căsătorit cu tatăl lui Klopp, Norbert, în 1960. Jürgen Klopp s-a născut în 1967, fiind al treilea copil al cuplului, după Stefanie (1960) şi Isolde (1962), transmite News.ro.

Jürgen Klopp este antrenorul lui FC Liverpool din octombrie 2015. Cu formația engleză a jucat două finale consecutive de Liga Campionilor, pierzând-o pe prima (2018) și câștigând-o pe următoarea (2019). Anul trecut (2020) a câștigat campionatul Angliei, după ce în sezonul precedent ieșise vicecampion. Și-a mai trecut în palmares Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor (ambele în 2019).

- Advertisement -

Înainte de a ajunge la Liverpool, Jürgen Klopp a mai antrenat echipele germane Mainz (2001-2008) și Borussia Dortmund (2008-2015). Cu cea de-a doua a câștigat de două ori campionatul Germaniei (2011, 2012) și a fost de două ori vicecampion (2013, 2014). De asemenea, a jucat finala Ligii Campionilor (2013) și a triumfat în Liga Europa (2016).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Uite în țările civilizate nu se admite nicio abatere de la lege indiferent cine e persoana….
    Ce se întâmplă la noi cu țiganii care vin din Anglia e crimă…numai azi au venit 49 de puradei din UK !!!…,îi doare în cot pe guvernanți..
    Bă Arahat,de ce nu-i izolați la graniță,în tabere izolate și păzite de armată… Vrei sa ne omori!!??. morții mă-tii de troglidit..
    Omul ăsta e o mare personalitate in lume și nu i s-a permis accesul acasă în Germania la moartea mamei lui …!!! ..alo prezidente comprende !!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -