marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsMara Mareș rămâne de neatins în fruntea tineretului liberal: după înjurăturile la...

Mara Mareș rămâne de neatins în fruntea tineretului liberal: după înjurăturile la adresa PSD, mânia șefilor PNL l-a lovit doar pe numărul 2 din organizație – secretarul general

-

Mara Mareș rămâne mai departe de neatins în fruntea tineretului PNL: pentru scandalul înjurăturilor la adresa PSD, proferate la Școala de Vară, a plătit cu funcția doar secretarul general al organizației, Octavian Oprea.

După ce au devenit publice evenimentele de la Școala de Vară a tineretului liberal, când în timpul unei petreceri s-au scandat înjurături la adresa PSD, conducerea PNL a decis să dea un exemplu. Dar nu schimbând-o pe șefa organizației, ci pedepsindu-l pe adjunctul acesteia.

Octavian Oprea a fost demis atât din funcția de secretar general al tineretului liberal, cât și din cea de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României.

Octavian Oprea nu mai digitalizează nimic. A fost pus să-și dea demisia din toate funcțiile după scandalul de la Școala de Vară a tineretului liberal, când s-au scandat înjurături la adresa PSD

Cea care a anunțat sancțiunile e tocmai Mara Mareș: „Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizarii materialelor video și a discuțiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment. Cu efect imediat, urmează ca secretarul general, domnul Octavian Oprea, să-și prezinte demisia din toate funcțiile deținute. Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun-simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației”.

- Advertisement -

Mara Mareș este deja, la 29 de ani, o piesă indispensabilă în mecanismul PNL. Tatăl său a plasat-o pe loc eligibil pentru Parlament încă din 2016, așa că fata a devenit deputată la 24 de ani. În 2017 a fost aleasă cu scandal în fruntea tineretului liberal.

În 2018 era toată lapte și miere cu președintele de atunci al PNL, Ludovic Orban, de care se lipea în toate fotografiile.

Poză din 2018, pe când tânăra speranță Mara Mareș era o admiratoare a președintelui de atunci al partidului, Ludovic Orban. Ulterior, fata a trecut cu sprinteneală în barca lui Cîțu și, acum, în plutonul generalului Ciucă

Anul trecut, Mara Mareș s-a făcut remarcată prin postările lingușitoare la adresa lui Florin Cîțu, care era premier și candida la postul de președinte al PNL contra lui Ludovic Orban. Tânăra descurcăreață se strecurase printre consilierii lui Cîțu.

- Advertisement -

După ce Cîțu a căzut în dizgrație, Mara Mareș a sărit sprintenă în plutonul noului premier, generalul Nicolae Ciucă, fiind numită, la doar 29 de ani, consilier al noului prim-ministru.

În tot acest timp, Mara Mareș l-a lingușit temeinic și pe președintele Klaus Iohannis, atrăgându-și ironii și critici furibunde pe Facebook.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* STENOGRAME. Perversiunile preotului Visarion Alexa, care a abuzat sexual o enoriașă la spovedanie. „Eram prea concentrat pe sânul ei” / Întrebat de femeie de ce a făcut-o într-un loc sfânt, i-a răspuns: „Nu te stresa, sfânt e tot universul, e făcut de Dumnezeu” / Amenințare: „Să nu cazi în ispita dorinței de a te răzbuna! Răzbunarea te rănește mai ales pe tine”

* Anarhista rusofilă Diana Șoșoacă are o beizadea cu pronunțat profil infracțional. La 20 de ani, Andrei e recidivist pe șosele: conduce beat și fuge de polițiști. Senatoarea zicea ceva și de droguri, și de „tipe băgate pe filiera lui”

* Turnătorul Marga, demolat de ministerul pe care l-a condus! MAE: „Preia, încurajează și propagă narativele maligne emise de Rusia”

* DNA anchetează contractele prin care PSD a cumpărat televiziunile! Procurorii au cerut de la partid documentele legate de această uriașă escrocherie

* Se strânge lațul pentru regimul Iohannis-PSD! Consiliul Europei somează România să „repare” legile Justiției conform rigorilor UE, iar partidele să facă publice contractele cu presa pentru „știri favorabile”

* Primarul PNL din Otopeni, tatăl deputatului Daniel Gheorghe, a fost reținut de DNA. A plătit din bugetul orașului 8 milioane de euro pentru lucrări care nu existau!

SUA dezvăluie: Rusia a investit cel puțin 300 de milioane de dolari, după 2014, în coruperea partidelor și a politicienilor din peste 20 de țări! Milioane au ajuns și la diverși candidați la Președinție

* ANALIZĂ. Cum a fost distrusă armata Rusiei de cultura minciunii. Toată lumea își minte superiorii, astfel încât Putin și șefii Armatei n-au nicio idee despre realitatea din teren

* Coloana de mașini blindate în care se afla Putin a fost atacată de o ambulanță. Șeful securității Kremlinului și câțiva bodyguarzi au fost arestați. Șoferul ambulanței a fost găsit mort la volan

* FCSB-ul lui Becali e pe locul 14 din 16, cu o singură victorie în 9 meciuri! Dinamo riscă să retrogradeze și din Liga a II-a

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -