Băsescu zice că va lua „peste 30%”! PMP susține Guvernul Orban „până la ultimul vot”, chiar dacă „PNL ne-a umilit”

4
4847
Traian Băsescu a fost ministru al Transporturilor în mai multe rânduri. În mandatele sale nu s-a făcut niciun metru de autostradă și s-a vândut la fier vechi flota comercială a României. Acum îi reproșează ministrului venit de câteva luni că n-a făcut autostrăzi și n-a cheltuit 4,5 miliarde euro

Duminică, la depunerea dosarului pentru funcția de primar general al Capitalei, europarlamentarul Traian Băsescu a spus că va obține „peste 30%” din voturile electoratului bucureștean!

Băsescu a declarat că Partidul Mișcarea Populară (PMP) va susține PNL la moțiunea de cenzură.

„PMP va rămâne loial alianței cu PNL, chiar dacă au determinat intrarea mea în această cursă. Pur și simplu, ne-au umilit. De 6 luni, de când s-a convenit susținerea Guvernului, ne-au spus că mergem în alianță la București, iar cu o săptămână înainte ne-au spus că nu se mai poate, ceea ce nu e în regulă, nici măcar ca și comportament. Dar asta nu înseamnă că noi nu ne vom ține cuvântul de a-i susține până la ultimul vot”, a precizat Băsescu, citat de Agerpres.

Fostul președinte s-a înscris încursa pentru Primăria Capitalei în urma refuzului USR de a accepta PMP în „Alianța pentru București”, alături de PNL și de USR.

Sondajele de până acum îl dau pe Traian Băsescu la 8% (INSCOP), respectiv la 5% (Cult Market Research). Cu toate astea, el crede că pe 27 septembrie va obține „peste 30%”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Jale mare la RTV: propagandista Rusiei se plânge că a fost atacată cu ouă clocite!

Dr. Musta despre idioții pandemiei: „S-au infectat, i-am salvat, dar ei nu cred că au fost bolnavi de Covid!”

Sondaj INSCOP: Nicușor Dan 46%, Firea 38%, Băsescu 8%. Dacă se retrage Băsescu, Nicușor Dan ia peste 50%!

4 COMENTARII

  1. Este rușinea Europei !!.. niciodată un fost președinte nu a candidat la funcția de primar !!!!..asta spune multe de calitatea acestui interlop !! Da interlop ,va aduceți aminte de întâlnirile avute cu clanurile de țigani,cu interlopii din Constanța,cu bairamurile din Costești …!!!..semnul electoral al chiorului e cioara !!!!

  2. În aceasta situație, vizavi de șantajul jagardelelor băsiste, PNL trebuie să ”trimită la plimbare”echipa PMP din Guvern,sau să se înroleze în PNL scurt pe doi.Eu cred că sunt și persoane oneste în PMP,altele de cât peștii din conducere lui Băsescu.

  3. Pmpistii din primariile de sector,plus primaria lui firea ,nu au umilit pe liberali si useristi 4 ani,votand cot la cot cu hotii lui firea?Daca ia 3% sa fie multumit si sa plece din viata publica ,ca nimeni nu-l mai regreta,dupa ce a distrus in astia 4 ani de alianta cu pesedistii in parlament si primarie ,sansele de a se unifica opozitia si a avea anticipate!😈😠

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here