VIDEO. A fost salvat de la înec de doi pescari care l-au agățat în undiță, crezând că au prins un pește uriaș!

0
419
Momentul în care bărbatul naufragiat este recuperat de jandarmi

Doi pescari din județul Arad au salvat de la înec, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat cu handicap locomotor care căzuse dintr-o barcă și fusese purtat de curenți caâțiva kilometri, pe râul Mureș. Pescarii au fost surprinși să constate că de undiță nu era agățat un pește uriaș, cum crezuseră, ci un om.

Bărbatul salvat plecase cu barca din zona localității Milova, alături de doi prieteni, iar un al patrulea a rămas la mal. La scurt timp după ce au lansat barca pe râul Mureș, aceasta a luat apă și s-a scufundat, din cauza unor crăpături, iar cei trei au căzut în râu și au fost purtați de curenți, în timp ce încercau să se salveze.

Cei care au sunat la 112 au fost pescarii, imediat ce au aflat de la bărbatul salvat că mai sunt doi oameni în apă.

VIDEO: Mărturia arădeanului salvat de la înec

Comunicatul Jandarmeriei Arad (pe Facebook)

„Salvare dramatică pe râul Mureș în județul Arad, unde barca în care se aflau trei bărbați s-a scufundat, unul dintre aceștia având un handicap locomotor. Jandarmii, polițiștii și pompierii arădeni au plecat în căutarea lor.

Duminică noaptea, în jurul orei 0.30, din motive încă necunoscute, trei bărbați s-au aventurat pe râul Mureș, într-o barcă cu vâsle, al patrulea rămânând la mal, iar în momentul în care au ajuns la o distanță apreciabilă, barca a luat apă și s-a scufundat. Bărbații căzuți în apă au încercat să se salveze, însă au fost purtați în aval de curentul apei, iar la un moment dat, cei trei bărbați s-au depărtat unul de celălalt din cauza curentului puternic și a întunericului.

Bărbatul cu handicap locomotor s-a agățat întâmplător în linia unei undițe de pescuit, lansată de către un cuplu ce se afla la pescuit în acea zonă.

Crezând că este o captură uriașă, cei doi pescari au depus eforturi mari să-l aducă la mal. Surpriza a fost pe măsură în momentul în care și-au dat seama că «marea captură» este un om. Cei doi l-au scos pe bărbat din apă și au aflat împrejurările în care s-a produs acel eveniment, sunând imediat la 112.

Cei patru au fost recuperați și predați echipajelor de ambulanță în vederea efectuării unui consult de specialitate, având în vedere timpul petrecut în apă.

Nu au necesitat internare, fiind în afara oricărui pericol.”

Curenții l-au purtat pe bărbat de la Milova spre Șoimoș, Radna și Lipova

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Jale mare la RTV: propagandista Rusiei se plânge că a fost atacată cu ouă clocite!

Dr. Musta despre idioții pandemiei: „S-au infectat, i-am salvat, dar ei nu cred că au fost bolnavi de Covid!”

Sondaj INSCOP: Nicușor Dan 46%, Firea 38%, Băsescu 8%. Dacă se retrage Băsescu, Nicușor Dan ia peste 50%!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here