Sondaj INSCOP: Nicușor Dan 46%, Firea 38%, Băsescu 8%. Dacă se retrage Băsescu, Nicușor Dan ia peste 50%!

3
10323
Nicușor Dan - Gabriela Firea

Sociologul Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, a dat publicității rezultatele unui sondaj INSCOP care arată că Nicușor Dan va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 8 procente în fața Gabrielei Firea.

Conform sondajului INSCOP, intrarea în joc a lui Traian Băsescu nu-i va provoca lui Nicușor Dan daune atât de mari încât să-i pună în pericol victoria la Capitală.

Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu

„Cam asta e poza azi. Sondaj INSCOP.

Cei care ar merge cu siguranță la vot ar avea următoarele preferințe, potrivit unui sondaj INSCOP.

Nicușor Dan – 46%

Gabriela Firea – 38%

Traian Băsescu – 8%”.

Sebastian Lăzăroiu a fost consilier al lui Traian Băsescu în cel de-al doilea mandat prezidențial al acestuia.

Există și posibilitatea ca Traian Băsescu să nu-și depună sau să-și retragă candidatura. În acest caz, cea mai mare parte a voturilor sale ar migra spre Nicușor Dan, care ar putea trece de 50%, iar distanța dintre el și Firea ar depăși 10 procente.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Până și lui Codrin Ștefănescu îi e jenă de PSD! Zurbagiul dă cu pietre în troaca din care a mâncat

3 COMENTARII

  1. Bun,si mesajul dlui Lazaroiu care e?Cu 8%,ce face Marele Marinar Turnator?Ca si cum electoratul sau de 2-3%de inainte de a se baga in seama, se va trezi si va iesi buluk la vot ,cu nostalgia in frunte!!😛😜😝Jena cu J mare…sa-si ia cele 3% cat o sa obtina si sa le dea lui udrea cadou!😮😕😡

  2. Este incredibil, cum dracu de mai sunt idioti care-ar vota cu firea in procent de 38%, data fiind situatia catastrofala in care-a adus Bucurestiul? Adica pomenile date pensionarilor si gramezilor de angajati cu familiile lor tot ar posta-o pe pozitia de 38%? Pai mai e de mirare ca nemernicia planuita de crestere a pensiilor cu 40% fix inainte de alegeri are rostul obligatoriu de a relansa psd-ul criminal la guvernare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here