Doamne-ajută! Popa Terheş, exclus din Biserică după ce şi-a vândut sufletul „diavolului” PSD

2
3963

Iată, că nu-l cheamă „Chris”, aşa cum s-a „autobotezat! Popa Terheş, care şi-a vândut sufletul „satanei roşii”, a fost în sfârşit exclus din sânul Bisericii în care s-a infiltrat şi pe care a folosit-o pentru a parveni în politica murdară.

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea anunță într-un comunicat de presă că a decis ca ”părintele Cristian Terheș să fie eliberat de exercițiul funcțiilor sacerdotale”.

Este vorba despre „Chris” (prenume care nu apare în acte, şi l-a inventat singur ca să sune „americăneşte”) Terheș, proaspăt prezentat de PSD drept candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai, lider al unei fantomatice asociaţii din SUA, nerecunoscută de comunitatea românească de peste Ocean, om de casă al Antenei 3 şi adversar declarat al DNA şi al justiţiei independente.

Comunicatul Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, Oradea:

În urma liberei alegeri a părintelui Cristian Terheș de a se implica în politică, Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea face următoarele precizări:

Conform Dreptului Canonic al Bisericilor Orientale, clericii „nu vor lua parte activă în partidele politice”, drept urmare, Episcopia a decis ca părintele Cristian Terheș să fie eliberat de exercițiul funcțiilor sacerdotale.

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea se delimitează de orice afirmație cu caracter politic atât ale părintelui Cristian, cât și a oricui altcuiva.

Opțiunea politică a părintelui nu reprezintă poziția oficială a Episcopiei noastre, ea fiind rezultatul manifestării libertății personale a părintelui.

Fidelă Evangheliei iubirii lui Cristos pentru toți oamenii, Biserica Greco-Catolică din România promovează în mod permanent pacea, dialogul și buna înțelegere între oameni de credințe și opinii diferite.

Opinia publică din România a fost oripilată de plasarea pe lista de candidaţi a PSD a unui popă provenit din interiorul glorioasei Biserici Greco-Catolice, ai cărei martiri au avut un rol esenţial în naşterea României Mari. A sunat ca o blasfemie ca Biserica Greco-Catolică să aibă în rândurile sale un personaj care şi-a vândut sufletul exact acelor forţe care au batjocorit memoria înaintaşilor.

Florin Călinescu, despre „escrocul Terheş”

Florin Călinescu a sesizat imediat impostura candidaturii lui Terheş pentru PSD, partid care îşi trage seva din PCR – cel care a trimis la moarte mulţi credincioşi greco-catolici. Actorul a scris imediat pe Facebook un mesaj foarte dur:

„Livulică. În ceea ce privește treaba cu mersul, cand te “supără” coloana, pot să îți dau câteva lecții de actorie, regie& scenariu. GRATUIT. Să te sprijini de revoluționaru’ lu’ pește (că azi e Bunavestire) mi se pare periculos. Ăsta te sapă la greu. 
Că zice fraieru’ că sunteți singurul partid românesc care nu e finanțat de afară e un adevăr. Păi, dacă vă trageți la portofel miloane de euro din banii cetățenilor, vă doare la bască. 
Ca și celelalte partide. Parlamentare. 
Codrine, aproape penală sceneta de la Brașov.
Bă, Livulică. Cam toți au pus pe covertă liste sălcii pentru €.
Bă, nene, da’ găselnița ta cu escrocu’ Terheș e maximă. 
În context, dezastrul diplomatic creat de dl. Viorica e semnul unei tornade. 
Prima, asupra României.
Ar trebui să te consult la baie.”

Duşmanul lui Kovesi şi al #Rezist

Autointitulat lider al unei fantasmagorice Coaliţii a Românilor din SUA, Terheş este repudiat de comunitatea românească din SUA interesată în consolidarea democraţiei din România.

„Popa” anti-DNA a fost mediatizat deseori de Antena 3, în momente-cheie în care clanurile penale luptau pe viaţă şi pe moarte s-o debarce din fruntea DNA pe Laura Codruţa Kovesi.

De asemenea, a comentat deseori împotriva manifestanţilor #Rezist care au ales să apere în stradă democraţia din România, justiţia şi statul de drept. Acum se vede că tot acest discurs avea un scop clar: impresionarea lui Dragnea pentru a-l pune pe lista PSD la europarlamentare.

În desele sale intervenţii televizate de peste Ocean, Terheş a continuat să „binecuvânteze” sistematic clanurile penale interesate în distrugerea justiţiei independente şi în scoaterea României din marea familie creştină occidentală. O blasfemie căreia Biserica Greco-Catolică i-a pus azi capăt, prin excluderea lui Terheş.

CITIŢI ŞI:

Cazul „escrocului” Terheş – candidat PSD. De ce tace Biserica Greco-Catolică?!

Florin Călinescu desfiinţează lista PSD la europarlamentare: „Livulică, găselniţa ta cu escrocu’ Terheş e maximă!”

Profil de ANTICRIST în sânul Bisericii Greco-Catolice. Popa Terheş, candidat PSD cu discurs împotriva martirilor României Mari. A pângărit memoria cardinalului Iuliu Hosu

A dat mâna cu Trump şi-a rămas fără viză SUA? „Dragnea este într-o situaţie disperată”

E oficial: Digi 24 pune LACĂT mâine pe cele 8 staţii locale ale postului TV de ştiri

 

2 COMENTARII

  1. In vremea asta biserica ortodoxă intră pe față, oficial și en fanfare, în PSD și în proprietatea pădurilor statului. Nu demult i-a oferit lui Dragnea „Diploma de Vrednicie” ( vrednic este !).

    La fel, spre deosebire de biserica catolică și cea unită, BOR a s-a simțit întotdeauna bine ca servitoare a regimului comunist, regim care le dărâma fără milă lăcașurile de cult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.