miercuri, februarie 28, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. Negulescu (ex-DNA): "Ponta a primit 2,5 milioane de dolari de la...

VIDEO. Negulescu (ex-DNA): „Ponta a primit 2,5 milioane de dolari de la Ghiță”. Reacția isterică a fostului prim-ministru

-

Mircea Negulescu, fost procuror la DNA Ploiești, a declarat, într-un interviu pentru Realitatea TV, că Victor Ponta a primit 2,5 milioane de dolari de la Sebastian Ghiță, existând dovezi clare în acest sens. Victor Ponta a replicat furios, chiar isteric: „Zdrențele trebuie să stea la închisoare! (…) Probabil o să-l scoată și pe Dincă ucigașul să ne înjure”.

Mircea Negulescu, autorul acestor dezvăluiri, este cercetat pentru falsificare de probe în două dosare. El a scăpat de arestul preventiv pe 13 august și a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia a fost luată de Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce Negulescu se afla în arest preventiv din 23 iulie.

Dezvăluirile fostului procuror Mircea Negulescu

* „În campania pentru prezidențiale, unde a candidat domnul Iohannis împreună cu un alt domn, domnul Victor Ponta a beneficiat de 2,5 milioane de dolari de la domnul Sebastian Ghiță, prin niște firme din Ploiești, ca să aducă în România doi consultanți politici de la prestigioasele firme de specialitate Podesta și 370 Revolution. L-au consultat pe domnul Ponta în toată campania electorala. Bineînțeles că a pierdut. A câștigat Iohannis.”

* „Domnul Ghiță, care se ocupa cu IT-ul, voia să ajungă ministrul Tehnologiei, bănuiesc că vă dați seama de ce. Ca să poată avea toate contractele IT din Romania.”

- Advertisement -

* „Pentru Ghiță, 2,5 milioane de dolari nu reprezintă nimic. E cum ați avea dumneavoastră 100 de lei în buzunar. Contractele sunt pe bani foarte mulți și pentru el nu înseamnă nimic 2,5 milioane de dolari.”

* „Ghiță a plătit din Team Net și Asesoft banii ăștia. Și ca să-i poată plăti, a creditat o societate comercială. A dat credit unei societăți care era tot a lui, din banii aceia creditați societatea comerciala i-a dat pe altă firmă și banii au plecat în SUA.”

VIDEO: Mircea Negulescu la Realitatea TV

- Advertisement -

* (Reporter: Poate fi ușor găsită urma banilor?) „Da, doar să vrea cineva să-i vadă. (…) Nu vrea nimeni să vadă banii ăia, e simplu.”

* „Am crezut că e mai bine să nu vorbesc, dar acum îmi dau seama că trebuie să vorbesc, pentru că oamenii trebuie să știe ce s-a întâmplat într-adevăr și de ce a trebuit să stau eu acolo 21 de zile (în arest preventiv – n. red.), ca să fiu redus la tăcere, asta se dorea. Acum m-am hotărât să vorbesc și o să vă spun niște lucruri interesante pentru telespectatori, pentru cetățeni, pentru președintele României. Că nu știe anumite lucruri și vreau să le afle acum.”

* „Vă dați seama, cum aș putea să fiu altfel decât intimidat?! Nu? Pentru că trebuie să fiu redus la tăcere! Asta este problema, da? Pentru că am făcut o serie de anchete și am aflat niște adevăruri, pe care oamenii nu trebuie să le cunoască.

Victor Ponta: „Zdrențele trebuie să stea la închisoare!”

Victor Ponta a reacționat printr-un mesaj agresiv, cu „argumente” stupide și cu un limbaj suburban, pe pagina sa de Facebook.

„Pro România contează din ce în ce mai mult pe scena politică / pentru că votăm Moțiunea de Cenzură contra Guvernului Orban / pentru că luptăm în Alegerile Locale și nu facem blaturi cu tot felul de baroni și lipitori conectate la bani publici!

Mafia reacționează așa cum a făcut mereu: Un interlop – «Portocală» Negulescu – este scos la televizor de niște infractori – pentru banii murdari dați de Guvernul Orban, care se teme de Pro România / după Dragnea, «Portocală» și alți pungași, probabil o să-l scoată și pe Dincă ucigașul să ne înjure!

Zdrențele trebuie să stea la închisoare – si in Romania trebuie sa se facă, pana la urma, DREPTATE !!!

Noi suntem Pro România – și ținem doar cu România!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -