ALERTĂ. Un bărbat suspect de coronavirus a fugit din spitalul „Matei Balș”. N-a apucat să fie testat

2
1415
Alertă la "Matei Balș"!

O persoană internată la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, pentru a fi testată sub suspiciunea de infectare cu coronavirus, a fugit din spital. Autoritățile au sesizat Poliția Capitalei, pentru găsirea bărbatului, care poate fi un pericol de răspândire a COVID-19.

Anunțul Grupului de Comunicare Strategică

„Poliția Capitalei a fost sesizată în aceasta dimineața de reprezentanții unei unități medicale din București despre faptul ca un pacient, internat pentru a fi testat pentru infecția cu noul tip de coronavirus, a plecat din spital.

În speță au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului și pentru luarea măsurilor care se impun.

Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus.”

Bărbatul este pasibil acum de dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Până în prezent, autoritățile au întocmit 41 de dosare penale pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, au oprit, pe aeroportul din Cluj-Napoca, un transport prin care erau scoase din țară materiale sanitare (10.000 de măști chirurgicale, 17.000 de măști menaj, 400 de măști de unică folosință, 45 de costume de protecție medicală, 400 de botoși protecție încălțăminte).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Medic din Milano despre infectații cu coronavirus: „Mor lucizi, implorându-te să-şi salute copiii şi nepoții”

2 COMENTARII

  1. Americanii s-au întors din Lumea de Dincolo în fosta Federație Rusă, în China, India, Iran. Moneda lor e dolarul. Au ca combustie la mașini numai hidrogenul.

    Ruși, chinezii, indienii și iranienii au de la Mine, ca Mithrandir, o planetă numai a lor. E în altă Galaxie. Nu au nave de zbor. Sunt la fel de evoluați ca pentru secolul 33. Ei rămân la dispoziția Stăpânului Elrond of Rivendel.

    Apreciem munca ziariștilor și mai ales a ziariștilor de la http://www.ziaristii.com. Planeta Pământ merge înainte. Eu voi vota primar pe Pigui Cosmin de la PSD la Peștișani. După pandemia de Wuhan vreau vaccinată toată planeta Pământ, acolo unde Lumea de Dincolo nu a vaccinat. Nu accept derogări de la Legea Sănătății. Europenii s-au reîntors la muncă în Carpați. Sper în ani buni de muncă. În 50 de ani avem o altă Dacia România.

    Bucurați-vă de viață lungă, și respectați, cei care nu aveți locuri de muncă legea de restrângere drepturi civile. Este spre binele fiecăruia. Cumpărați ce aveți nevoie de pe internet.

    Nu faceți curățenie pe podea sau nu ștergeți praful din camera unde locuiți până ce nu trece pandemia de Covid 19.

  2. Daca nu puteti tine pasul cu informatiile-adica,sa puneti update-uri,ca orice site serios-eu zic ca e mai bine sa nu mai puneti stiri despre subiect,pentru ca lumea se informeaza si din alte surse si cadeti de neseriosi si pancarzi! La digi au anuntat ca l-au identificat si l-au testat si nu e infectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.