Monstrul din Vaslui și-a violat fiica de 15 ani, care-l reclamase că-și bate bestial familia. Justiția l-a lăsat liber

2
3665
Publicația "Vremea Nouă" din Vaslui a publicat, în iunie, o fotografie cu corpul fetei de 15 ani care fusese bătută bestial de tatăl beat. FOTO: Vremea Noua

În timp ce justiția din România tratează din ce în ce mai blând infracțiunile împotriva minorilor, în țară se petrec atrocități inimaginabile. Un bărbat de 41 de ani din satul Sălceni, comuna Pochidia, județul Vaslui, și-a violat fata de 15 ani, răzbunându-se pentru că aceasta îl reclamase la Poliție că-și bate bestial soția și cei 9 copii!

Cazul este relatat de Adevărul, iar amănuntele sunt cutremurătoare – la fel și verdictul instanței, care pentru violul împotriva fiicei a dispus cercetarea agresorului în stare de libertate!

Pe 29 iunie, o minoră de 15 ani a sunat la 112, relatând că tatăl său, venit beat acasă, a bătut-o îngrozitor. Individul a ciomăgit-o și pe soția sa de 31 de ani.

La întreaga scenă au asistat și ceilalți 8 copii ai familiei, cu vârste între 1 și 14 ani.

Cu doar câteva zile în urmă, pe 25 iulie, bărbatul a bătut alți 3 dintre copii, cu vârste între 1 și 7 ani! Toți cei bătuți au necesitat îngrijiri medicale.

Pentru moment, soția și copiii au ajuns într-un centru de găzduire și asistență al DGASPC Vaslui, iar nemernicul, reținut 24 de ore și, apoi 30 de zile.

Numai că, atunci când s-a ajuns în instanță, soția bătută a anunțat că s-a împăcat cu bestia!

Așa că tatăl a fost lăsat în libertate și a revenit acasă, gata de răzbunare. Pe 29 octombrie, adolescenta de 15 ani a sunat din nou la 112, pentru a anunța că, de data aceasta, tatăl său a violat-o! Fata a fost luată de autorități și internată într-un centru de protecția a copilului, dar individul va fi cercetat în stare de libertate!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. In tara parlamentului pesedizat complice al pedofililor, violatorilor si al traficantilor de fiinte umane in favoarea carora a legiferat si legifereaza, magistratii care ii lasa liberi pe acesti nenorociti primesc salarii si pensii nesimtite , iar PNL ataca la CCR imprescribilitatea infractiunilor de pedofilie si viol!! Nu avem nicio sansa sa intram in lumea civilizata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here