Un ministru PNL dă vești din tabăra adversă: „Dragnea revine la vârful PSD! Revine și Ordonanța 13! Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie”

1
5517
Celebra barcă de pe lacul Belina, cu Dragnea și Grindeanu la undițe, iar Ciolacu la vâsle

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a făcut duminică un anunț alarmant: PSD-iștii din echipa lui Marcel Ciolacu, care controlează partidul, „i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day”. Asta ar însemna pe 14 februarie, adică peste trei luni și jumătate.

Dacă se va întâmpla așa, înseamnă că Liviu Dragnea ar ieși din pușcărie după aproape un an și 9 luni, adică jumătate din pedeapsa de 3 ani și 6 luni primită pe 28 mai 2019.

Florin Cîțu spune că PSD e controlat și azi de „oamenii lui Dragnea”: Ciolacu „Ecologistul” („vâslașul lui Dragnea”), Grindeanu „Ordonanță 13”, Darius Vâlcov și Orlando „Varadero” Teodorovici.

„Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie”, explică Florin Cîțu.

Postarea explozivă a lui Florin Cîțu

„Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG 13!

Oamenii lui Dragnea sunt cei care astăzi controlează PSD.

Grindeanu «Ordonanță 13» a prezentat programul PSD făcut de Darius Vâlcov, care acum coordonează echipa care a pregătit programul PSD de guvernare. Orlando «Varadero» Teodorovici este și el în echipă și se ocupă de OUG 114.

Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie. Înțeleg că i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day.

Echipa Grindeanu-Iordache, care a aprobat OUG 13, s-a reunit și acum sunt mult mai periculoși. Grindeanu numărul 2 în PSD, iar Iordache la Consiliul Legilsativ.

Ciolacu este doar Dragnea 2 și tine locul cald până se întoarce dictatorul!

Va urma… (mai pe seară, vă arat ce proiect a readus în programul de guvernare vâslașul lui Dragnea, Ciolacu «Ecologistul»).”

FOTO: Florin Cîțu a publicat și un fragment din minuta ședinței de guvern din seara zilei de 31 ianuarie 2017, în care a fost adoptată sinistra Ordonanță de Urgență nr. 13

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.