Andi Moisescu, a doua mare vedetă Pro TV infectată cu Covid! Soția sa, Olivia Steer, îi îndemna pe români să nu poarte mască și să se îmbrățișeze

2
4826
Andi Moisescu - Olivia Steer

La mai bine de trei luni după ce Andreea Esca a fost testată pozitiv la Covid-19, o altă mare vedetă a Pro TV face un anunț similar: Andi Moisescu. Amândoi au vârsta de 48 de ani.

Înaintea startului celei de-a șasea zi de audiții pentru emisiunea-concurs „Românii au Talent”, în care concurenții urcau pe scenă în fața juraților, Andi Moisescu a primit rezultatului testului Covid și a aflat că este infectat cu noul virus.

„Ca urmare a acestei vești, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare”, a anunțat site-ul Pro TV.

După aflarea veștii, Andi a comunicat printr-un mesaj pe Twitter: ”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”.

x

Soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer, este o antivaccinistă celebră și o coronasceptică hotărâtă.

În urmă cu exact o săptămână, pe 24 octombrie, într-o postare pe Facebook, Olivia Steer îi îndemna pe români să-și dea jos măștile și se îmbrățișeze când se revăd.

„În lumina noilor dovezi:

1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu există obligativitatea purtării lor),

2. ieșiți în aer liber,

3. faceți sport și alergați în parcuri,

3. îmbrățișati-vă, când vă revedeți,

4. zâmbiți-vă și râdeți cu gura până la urechi,

5. luați-vă imunitatea înapoi

6. și viețile!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Patriarhul Daniel amenință Guvernul cu mânia divină: “Regimul comunist a căzut, în 1989, la câteva luni după ce a interzis închinarea la sfintele moaște”

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

Încă o murătură artistico-conspiraționistă: agramatul Mihai Mărgineanu. Apără tâmpeniile lui Dan Bittman jignind „turma” și „multele oi senile” care respectă regulile anti-pandemie

2 COMENTARII

    • Bietul de Andi a avut mare ghinion ca s-a insurat cu maimuta asta ahtiata dupa popularitate, pe care o obtine debitand tot felul de tampenii socante.
      Bietul om are doi copii si prea mult bun simt, altfel i-ar fi dat de mult papucii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here