Dan Puric se crede un fel de Iisus. Actorul rusofil îl înjură pe CTP: „Psihopatul m-a trimis înapoi în iesle!”

9
10011
CTP - Dan Puric

„Dialogul” aspru, de la distanță, dintre publicistul Cristian Tudor Popescu și Prea Fericitul Daniel, Patriarhul României, i-a dat ocazia actorului Dan Puric, eurofob renumit și rusofil hotărât, să sară la gâtul gazetarului.

Dan Puric s-a produs la Antena 3, televiziunea la care un informator al Securității, conspiraționist, anti-european, se simte acasă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

9 COMENTARII

  1. Cine ar fi spus ca toata bisericeala lui plina de evlavie ducea catre evlavia fata de biserica rusa si afurisirea afinitatilor noastre cu vestul, deci, exact in interesul Rusiei !!! Blestemata samanta e asta la romani, sa se uite catre calaii nostri care ne-au rupt fara scrupule din trupul tarii si nu ne-au adus decat o coborare a stachetei calitatii umane!!!!

  2. Nu stiu de ce il numiti rusofil ca nu prea este. Crestinismul nu l-au inventat rusii. Iar daca ar avea o mare aplecare pentru cultura rusa nu ar fi o problema.
    Individul asta e mai degraba kaghebistofil. Si face circ din religiea crestina. Circ pentru bani, nu pe degeaba. Cu bilet la intrare unde predica.

  3. Cum se numesc cei care arunca cu laturi si mistificari intr-un patriot, om de cultura si mare marturisitor ? Faceti ce fac toti cei care au tradat aceasta tara si pe patriotii ei. Sa va fie rusine ! Tupeul, ura, minciuna si toate tarele de caracter va tin loc de iubire, educatie si credinta. Regret ca va acordam atentie.

    • Asta cu acordatul atentiei,este o placa veche a voastra,a celor ce sunt mari iubitori de lepre comunisto-securiste,ca acest turnator ordinar al securitatii comuniste,un puric, un sefulet utecist care se autopropunea permanent in aceasta functie la liceu,securistii stiau de ce…

  4. Lepra este si rusofilul puric,este platit de consilierul lui Putin,Dughin,cel ce propaga ideea periculoasa ca tarile est-europene ,foste tari controlate de URSS,sa fie incluse in Euroasia,o regiune ce ar compensa pierderea lor de dupa 1989!Lista lui Dughin ,cu prietenii lui si ai lui Putin,cuprinde nume cunoscute din politica si din viata publica: pe langa Puric e si un dubios Capsali, cel cu demonstratiile antimasca si presedintele unei asociatii „Familia traditionala” ,Marian Munteanu ,care a vrut sa se dea liberal dar nu a fost primit pe liste in 2016 si altii ,pe care-i vei gasi dand serci pe goagal,nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here