Tragedia nevaccinaților în Giurgiu: doi soți și fiul lor au murit de Covid în aceeași zi. Fiica lor, cadru medical, i-a rugat să se vaccineze, dar n-au ascultat-o

0
2744

Tragedie în apropierea Capitalei: o familie întreagă a murit din cauza Covid-19. Trei decese într-o singură zi, toate la Spitalul Județean Giurgiu!

Nenorocirea s-a petrecut pe 13 octombrie, zi în care o familie întreagă de giurgiuveni a murit din cauza Covid-19 la Spitalul Județean din oraș.

Cei trei decedați sunt un tânăr de 36 de ani și părinții săi. Toți trei erau nevaccinați și au făcut o formă foarte gravă de coronavirus.

Informația a fost confirmată pentru G4Media.ro de două personaje-cheie: președintele Consiliului Județean Giurgiu (Dumitru Beianu) și managerul Spitalului Județean Giurgiu (Dragoș Chivu).

Dragoș Chivu, managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu: ”Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de Covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță unul de altul, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la niciun tratament, deși aveam schema de medicație”.

Dumitru Beianu, președintele Consiliului Județean Giurgiu: „Vă pot confirma această triplă tragedie. Familia mai avea o fată, cadru medical, care a insistat pentru ca părinții și fratele ei să se vaccineze. Din păcate, nici părinții fetei, nici fratele ei nu au vrut să se imunizeze. Și tot din păcate, medicamentele nu i-au putut salva, în situația lor. Toate tratamentele au eșuat”.

Managerul Spitalului Județean, Dragoș Chivu, a precizat că peste 90% dintre cei internați sunt nevaccinați. Medicul a explicat că pacienții vaccinați dezvoltă forme ușoare de Covid, fără riscul de a-și pierde viața.

”Și personalul medical e afectat de aceste tragedii, e cumplit să vadă cum se sting atâția oameni sub ochii lor”, a adăugat Dragoș Chivu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Covid-19 decimează o familie de artiști: la 10 zile după „rapsodul Banatului”, a murit și fiica sa! Cei doi erau nevaccinați

* CTP despre ÎPS Teodosie: „De ce nu este arestat acum și urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor?”

* VIDEO. Cîțu spune basme: „lucrurile arată bine”, „avem o guvernare stabilă”, „am livrat ce am promis”, „în curând, toți românii vor simți beneficiile creșterii economice”

* La două zile după ce PNL a votat, alături de PSD, salvarea pensiilor speciale pentru primari, Cîțu spune că la va elimina altădată!

* Se confirmă cacealmaua lui Iohannis: PNL nu susține Guvernul Cioloș! USR e trimis să caute susținere la PSD și AUR

* Medic reputat, către Cîțu: „Ce faceți e nebunie curată. E criminal. O spun de această dată ca psihiatru”

* Mircea Hava, europarlamentar PNL: „Nu vom avea nici Guvern Cioloș, nici Guvern Cîțu” / „Domnii din Guvernul Cîțu au îngropat PNL”

* SURSE: Orban pleacă din PNL și înființează Forța Liberală. Va fi urmat de 30-40 de parlamentari

* Curea și Ciuvică au adus Antenei 3 o amendă de 5.000 de lei, pentru injurii la adresa lui Mălin Bot

* STUDIU DE CAZ: Clanul sinodalilor din BOR – addendum la investigația Recorder

* Olăroiu și-a recuperat în Dubai ceasul de 180.000 de dolari furat la Milano. Dar din țeapa dată de chinezi – 10 milioane de dolari – n-a recuperat nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.