Antena 3 nu-l iartă pe bunicul Luizei: îl ștampilează #Rezist! Bătrânul dăduse de pământ cu Nicolicea și „Ciordache”

5
3908
Mircea Badea veghează să nu acape vreun #rezistent

Două episoade petrecute joi confirmă complexul pe care tabăra PSD o are față de rezistența anti-corupție și pro-justiție din România, numită generic #Rezist. Două portavoci ale Ciumei Roșii, Aurelian Pavelescu (PNȚCD) și Mircea Badea (Antena 3), au făcut referiri obsedante la #Rezist.

Atât Pavelescu, cât și Antena 3 au experiență în combaterea #Rezist. Timp de doi ani și jumătate, au lansat toate aberațiile și minciunile la adresa protestatarilor anti-corupție.

Nenorocirea e că PNȚCD, un partid istoric care a trecut prin martirajul anticomunist, un partid care a avut lideri admirabili precum Iuliu Maniu, Ion Mihalache și Corneliu Coposu, a fost împins de sinistrul Pavelescu în brațele PSD și în retorica neo-bolșevică a acestuia.

Episodul 1. Pavelescu, fericit: Cumpănașu „paradește” mișcarea #Rezist din justiție

Aurelian Pavelescu, înfrățit cu PSD

Un mare admirator al lui Alexandru Cumpănașu a devenit Aurelian Pavelescu, groparul PNȚCD, cel care a închinat partidul-martir anticomunist lui Liviu Dragnea și PSD-ului.

Pavelescu a scris pe Facebook: „Acțiunile puternice ale lui Cumpănașu, în nume propriu, au adus prejudicii uriașe și ireversibile mișcării #rezist din justiție„.

Pavelescu a adăugat: „Cazul Caracal a destructurat practic grupările ideologice care au infiltrat sistemul statal, cu exponenți procurorii DNA așa-ziși «de elită», aflați sub autoritatea lui Kovesi, Coldea, Iohannis, precum și a acelor organizații anti-statale ale magistraților ascunse sub masca unor ONG-uri, extrem de periculoase, cu rădăcini în mișcarea neo-marxistă globalistă. Cazul Caracal a distrus credibilitatea acestor organizații oculte în fața opiniei publice, Alexandru Cumpănașu având meritul principal”.

Episodul 2. Mircea Badea: Bunicul Luizei a produs „un moment perfect #Rezist”

Joi seara, la o zi după ce bunicul Luizei Melencu îi făcuse zob la Antena 3 (telefonic, în direct) pe Eugen Nicolicea, Florin Iordache și ceilalți PSD-iști anti-justiție, Mircea Badea l-a atacat violent pe bătrân, tot la Antena 3, tot în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, informează Aktual24.ro.

Miercuri, bunicul Luizei a spus, printre altele:

 • „Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu oameni ca domnu’ Nicolicea! El, Iordache și alții! Să le fie rușine!”
 • „Domnu’ Nicolicea nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român! A migrat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții, nu-și merită funcțiile pe care le are!”
 • „Să le fie rușine, că e Parlamentul plin de anumiți indivizi… Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!”

Dialogul de joi:

Mircea Badea: Totuși, ce episod… Și vreau să spun asta, ca să pot să dorm la noapte liniștit. Totuși, ce episod ridicol a fost ăla cu bunicul Luizei Melencu.

Răzvan Dumitrescu: Da, da…

Badea: Doamne, ferească Dumnezeu! Vai, absolut grotesc! Înspăimântător.

Dumitrescu: Ai văzut cum se duc lucrurile, Mircea?

Badea: Doamne, ferească Dumnezeu, a fost un moment perfect #Rezist. Nicio legătură cu nimic, out of the blue, cum ar spune partenerul strategic. Eu am rămas așa… încă mai stau și mă uit așa, nu aveam cum să nu asist la așa ceva. Tu ai fost un monument al răbdării și al stăpânirii de sine, te invidiez.

Dumitrescu: Mircea, ai aflat de ce am albit de-a lungul carierei.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dragnea, Tăriceanu și Tudorel au nenorocit un băiețel de 9 ani: răpit și abuzat! Un violator eliberat de ei a recidivat

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

5 COMENTARII

 1. Ce așteptări puteam avea de la …ăla mic cu capu’ mare? Evident, la bufonul Pavelescu ma refer.
  Cât despre Mircea Badea, varanul plătește si Mirciulică prestează. In toate pozițiile.

 2. Mihai Gâdea uitați-va la ce sharing are in prezent postul Antena3 și apoi sa faceți afirmații impardonabile la adresa bunicului Luizei.
  Cred ca dacă copilul dumitale sau al altora de la acest post care in paranteza fie spus a decăzut rău in ultimul an se datorează ați fi luat foc ca organele statului nu-și fac datoria ce mai erau puse la pământ.
  Și mai cred ceva măcar deontologic vorbind când vezi un bunic in suferința cum aveți acest tupeu de a da fără mila și sa-l faceți # rezist.
  Dacă acționați altfel numai vin aceste milioane de euro ca sa va încasați salariile enorme de mii de euro pe luna?
  Gata! Pentru mine acest post de TV ANTENA 3 NUMAI EXISTA PENTRU TIARE ACESTE ABJECȚII DATE PE POST!!!!

 3. Pavelescu este nimic iar despre spagatistul ratat al varanului citeste lumea ca sa se rada de el doar cand o incaseaza cu repetitie de la motociclistii pe care tot el in prostia lui fara limite ii provoaca. Mai vinovati decat piticii astia care apar pe sticla pentru mizeria de la antene sunt membrii CNA. Nu am citit nici la PMP, PNL, sau USR+ un plan de reformare si meritocrizare a acestei institutii publice.

 4. Dupa primele proteste anti P.S.D. ale bietului batran, in fata curtii lui Dincă, familia Luizei Melencu s-a trezit cu un avocat… NECERUT (!), trimis (urgent !), GRATIS (!), de catre… P.S.D.: DERBEDEUL, AGRAMAT, „GARGARAGIU” si NEPROFESIONIST, de Tonel Pop, fostul avocat al… PUSCARIASULUI Liviu Dragnea !!!

 5. Felicitai bunicului Luizei pentru curajul de care a dat dovada, nu sunt multi care fac asta contra puscariasului felix!!! Omul cinstit ESTE #REZIST, ca le place asta hotilor ori ba!!!
  Iar daca adevarul supara infractorii… asta e!!! Tot ce striga contra coruptiei si coruptilor este #REZIST, dar asta e bine, „vedetele” de la Latrina 3 sunt aparatorii coruptilor si infractorilor, de aceea omul cinstit NU URMARESTE LATRINA 3, cu atat mai putin pe latraii de serviciu precum badea, stoiceasca, zamfiroaie, ciutacul, ursul si ciuMvica (pasarea aia care prezice moartea) ultimul, de la ceilalti latrai ai RTV…
  Ce altceva sa astepti de la televiziunile infractorilor Felix, Guitza si slugile lor, in afara de lovituri date statului de drept si ode infractorilor!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here