Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

10
66397
Bogdan Drăghici și soția sa, Helen (mama fetei abuzate)

Bogdan Drăghici, fost subsecretar de stat și președinte al „asociației tăticilor” (T.A.T.A.), a fost un monstru pentru una dintre cele două fiice vitrege ale sale. Micuța a plâns în hohote când le-a povestit procurorilor ce i-a făcut monstrul căruia îi zicea „tati”.

Drăghici a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzațiile de abuz emoțional, sexual și violuri repetate asupra minorei. El avea în casă patru fete: una din prima sa căsătorie (cu medicul Angela Popa), alta din a doua sa căsătorie (cu medicul Helen Drăghici) și două fiice vitrege, cu care soția sa, Helen, a venit din prima ei căsătorie. Pe una dintre acestea din urmă a batjocorit-o Bogdan Drăghici timp de cele puțin doi ani.

Dosarul e zguduitor. Declarațiile victimelor sunt cutremurătoare, dezvăluie Libertatea. Ele descriu un bărbat manipulator, care le inducea copilelor o stare de teamă, de rușine, de frică, totul pentru a-și atinge scopurile și a se asigura că nu va fi dat în vileag.

Abuzul sexual asupra celei mai mari dintre fiicele sale vitrege (cel puțin asupra ei!) a început în 2013, când copila avea doar 10 ani. Ea îi spunea pe atunci „tată”, chiar dacă Drăghici îi era tată vitreg.

Bogdan Drăghici s-a căsătorit cu Helen în 2008. Medic de profesie, aceasta avea două fiice din prima căsătorie, una de 5, cealaltă de 3 ani. Helen avea să povestească mai târziu că bărbatul a impresionat-o, la vremea respectivă, prin determinarea cu care s-a luptat pentru a obține custodia fiicei pe care, la rândul lui, o avea din căsătoria anterioară.

Drăghici avea mai mult timp decât soția sa să se ocupe de fetițe. Le făcea program, le ducea la școală, le implica în activități extrașcolare, sporturi, concursuri, olimpiade. Petrecea foarte mult timp alături de ele și tot el era cel care, în serile în care soția lui era de gardă la spital, se ocupa de baia fetelor și le citea povești la culcare.

Potrivit mărturiilor copilei abuzate, făcute în fața procurorilor, așa a și început totul. Au fost cel puțin doi ani de abuzuri sexuale repetate, începute în seara în care părintele, terminând de citit povestea, s-a strecurat în pat lângă fiica de 10 ani și a început s-o atingă „într-un mod ciudat”.

În timpul depoziției, copila era traumatizată, retrăind momentele îngrozitoare prin care trecuse. Ea a plâns în hohote, a oftat, a pierdut adesea șirul evenimentelor, mai ales când a fost nevoită să povestească unele dintre cele mai traumatizante momente.

Drăghici a manipulat-o permanent, cu teme pornind de la grija părintească, prin care justifica nevoia de „a-i cunoaște corpul centimetru cu centimetru”, până la a o convinge că ea era sursa lui de energie, că nu știe ce s-ar face fără ea, că s-ar putea îmbolnăvi, ba chiar ar putea să moară.

Delegația la Cluj cu tatăl și plecarea mamei în Germania

Fetița avea 11 ani când Drăghici, care își începuse abuzurile sexuale, le-a luat cu el, într-o delegație la Cluj, pe ea și pe sora ei cea mare (fiica din prima căsătorie a lui Drăghici). Peste noapte, adormită într-o cameră a unei vile alături de sora sa mai mare, fetița a fost trezită de tatăl ei și dusă în camera lui. Ușa a fost încuiată și copila de 11 ani a rămas singură la cheremul abuzatorului.

A fost momentul în care abuzul a trecut la un alt nivel, în care copila a fost dezbrăcată complet, pipăită pe tot corpul, timp în care tatăl îi spunea că așa este normal, că e tatăl ei și tatăl trebuie să cunoască fiecare părticică din corpul ei. Deși paralizată de groază, lipită de un perete, copila a fost obligată să atingă organul sexual al tatălui, dezvăluie „Libertatea”.

Cele mai grave lucruri povestite de fetiță par să fi avut loc în perioada în care mama ei a fost plecată în Germania vreme de cel puțin o lună. S-a dus să-l îngrijească pe socrul ei (tată lui Bogdan Drăghici), care era bolnav de inimă.

Coșmarul prin care a trecut copila este aproape imposibil de reprodus. La fel și frica pe care minora a povestit că a resimțit-o. A fost momentul în care a fost violată și a auzit cuvinte de o obscenitate insuportabilă.

La un moment dat, Helen Drăghici a început să aibă suspiciuni legate de comportamentul soțului ei. Și-a întrebat în mod constant fetele, mai ales pe cea către care vedea că se îndreaptă atenția aproape obsesivă a soțului ei. A făcut reclamații la poliție, cerând sprijin. A fost ignorată, refuzată pe motiv că „nu are probe”. A fost persiflată la Protecția Copilului, sectorul 5.

Helen Drăghici, alături de nașa fetei și de o prietenă, a reușit, în luna aprilie a acestui an, să o convingă pe fiica ei să povestească prin ce a trecut. A fost un proces cumplit, traumatizant pentru toată lumea.

Copila a reușit, în cele din urmă, să recunoască tot coșmarul pe care l-a trăit atâția ani. Ulterior, declarațiile fetei au fost date în fața anchetatorilor și înregistrate.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Pedofilul Drăghici are patru fete. Pe una, fiică vitregă, a violat-o de când copila avea 10 ani. Mama victimei este medic

* Dragnea, Tăriceanu și Tudorel au nenorocit un băiețel de 9 ani: răpit și abuzat! Un violator eliberat de ei a recidivat

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

10 COMENTARII

 1. Ce nu inteleg:
  -daca instabta a tinut cont la Draghici ca fiica lui de 2 ani trebuue sa ramana la bunici, acolo inde s-a obisnuit, de ce nu se aplica aceasta abordare tuturor;
  – cum poate un barbat sa creadca singur o copila de cativa anisori;
  – de ce nu se spune ca acest Draghici este un mincinos notoriu care a „furat” copila de la mama prin miniparcul de distractii din gradina casei;
  – de ce acest Draghici nu spune ca sotia sa lucra in doua parti pentru a suplini „statul” lui acasa „pentru a creste copila”, functia de medic fiind cautata si la stat si la privat;
  – de ce nu spune acest individ ca nu ii place munca si este un manipulator notoriu.
  Protectia Copilului este vax in Romania, ca multe alte institutii care nu isi fac treaba!

 2. Este mult prea simpla, simplista de fapt, evitarea discutiei esentiale despre josnicia si primitivismul unei parti mari din populatia Romaniei.

  Aceste manifestari de bestialitate nu sunt raritati oribile, ci descriu realitatea bicisnica din multe familii bastinase contemporane. Comportamentul omului nou socialist, omul din grota.

 3. Spuneți că Dragnea, Tăriceanu și Tpader au nenorocit un băiețel de 9 ani. Vă întreb: Ați citit legea? În lege spune că pușcăriașii sunt eliberați automat în baza legii? Nu este un judecător care hotărăște? De ce judecătorii au eliberat pe bandă rulantă infractori, când, motivat, puteau spune nu eliberării lor? Dragnea, Toader și Tăriceanu au păcatele lor. Trebuie, probabil să fie vecini de celulă. Dar asta nu înseamnă că sunt vinovați de toate nemerniciile din țară. Mai sunt și alți vinovați de ce ni se întâmplă.

 4. Cei mari cu putere si influență sunt o caracatiță in Romania noastră, se apără unul pe altul,dau legi in favoarea lor nu a cetățeanului, pt asta votăm fraților de un secol..Dar,asemenea spurcaciuni merită să moară electrocitați ,nu au suflet nu se pot numi oameni, nu inteleg cum pot trăi printre noi!!Trezirea oameni buni,cu pacea nu facem nimic,suntem luați de proști mereu!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here