Cristoiu: „Cumpănașu trebuie să candideze! E bun pentru electoratul PSD. Are șanse mai mari chiar decât Barna să intre în turul 2”

8
3007
Răzvan Dumitrescu - Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a găsit soluția pentru ca PSD să intre în turul 2 la alegerile prezidențiale de peste trei luni: să candideze Alexandru Cumpănașu!

„Analistul” crede că ONG-istul parvenit (peste un milion de euro pomană de la stat!) ar surclasa-o pe Viorica Dăncilă (PSD) și l-ar depăși pe Dan Barna (USR), pentru o finală cu Klaus Iohannis (candidatul PNL). Analiza lui Cristoiu a fost găzduită de Antena 3.

Teoria lui Ion Cristoiu

  • „În «cazul Caracal», domnul Cumpănașu nu mai poate continua așa. Are două variante: ori candidează, ori se oprește. La început a făcut dezvăluiri, acum nu mai face, lasă impresia că se zbate, dar fără succes.”
  • „Domnul Cumpănașu ar trebui să candideze la prezidențiale. Are șanse mai mari chiar decât Barna să intre în turul 2, pentru că el a fost mai violent pe tema «statul român trebuie resetat».”
  • „Are deschis culoarul pe care-l va lăsa doamna Dăncilă, 80% dintre PSD-iști vor altceva. El este un bun candidat pentru electoratul PSD. El ar lua acest electorat, care e în căutare, așteaptă pe cineva care să dea cu pumnul. Doamna Dăncilă nu poate să dea cu pumnul nu i se potrivește, dar domnul Cumpănașu s-a luptat, s-a bătut cu statul, e bun de candidat pe culoarul PSD.”
  • „Nu spun că va candida, spus că ar trebui să candideze. E singurul care poate strica jocurile.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dragnea, Tăriceanu și Tudorel au nenorocit un băiețel de 9 ani: răpit și abuzat! Un violator eliberat de ei a recidivat

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

8 COMENTARII

  1. Imbecilul opincar de asfalt din Găgeşti Cristoiu Ion(ce nume de prost predestinat) a făcut o pseudodezvăluire. A afirmat imbecilul Cristoiu că netrebnicul Cumpănaşu este PSD-ist sadea ca şi el şi faptul că a călcat pe cadavrul nepoatei lui pentru a-şi face reclamă, ca la maşinile stricate, este bun de candidat la prezidenţiale din partea organizaţiei infracţionale criminale PSD. Măi imbecilule Cristoiu, noi ştiam acest lucru de când a început să latre la lună imbecilul Cumpănaşu iar spusele tale de om tâmp nu interesează pe nimeni în afară de imbecilii tăi PSD-işti care îs ca tine. Du-te imbecilule PSD-ist la un consult psihiatric cu demenţa ta senilă şi poate ai noroc de un tratament care să nu te omoare de tot.

  2. O idee: Cumpănașu sa candideze de la P.S.D., iar Cristoiu pentru A.L.D.E. !
    In acest fel, anihilandu-se reciproc, voturile TAMPITOIZILOR (care voteaza P.S.D. sau A.L.D.E.) vor ramane in familie, intr-un fel…

  3. Gogosarul gangav isi da cu parerea. Nu ne intereseaza pronosticurile lui politice, oricum este o nulitate cu pretentii. Ar fi cazul sa se trezeasca din visul asta de 30 ani, lumea a evoluat si nu mai baga in seama astfel de trepadusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here