Acasă Politică Cristoiu: "Cumpănașu trebuie să candideze! E bun pentru electoratul PSD. Are șanse...

Cristoiu: „Cumpănașu trebuie să candideze! E bun pentru electoratul PSD. Are șanse mai mari chiar decât Barna să intre în turul 2”

Ion Cristoiu a găsit soluția pentru ca PSD să intre în turul 2 la alegerile prezidențiale de peste trei luni: să candideze Alexandru Cumpănașu!

„Analistul” crede că ONG-istul parvenit (peste un milion de euro pomană de la stat!) ar surclasa-o pe Viorica Dăncilă (PSD) și l-ar depăși pe Dan Barna (USR), pentru o finală cu Klaus Iohannis (candidatul PNL). Analiza lui Cristoiu a fost găzduită de Antena 3.

Teoria lui Ion Cristoiu

  • „În «cazul Caracal», domnul Cumpănașu nu mai poate continua așa. Are două variante: ori candidează, ori se oprește. La început a făcut dezvăluiri, acum nu mai face, lasă impresia că se zbate, dar fără succes.”
  • „Domnul Cumpănașu ar trebui să candideze la prezidențiale. Are șanse mai mari chiar decât Barna să intre în turul 2, pentru că el a fost mai violent pe tema «statul român trebuie resetat».”
  • „Are deschis culoarul pe care-l va lăsa doamna Dăncilă, 80% dintre PSD-iști vor altceva. El este un bun candidat pentru electoratul PSD. El ar lua acest electorat, care e în căutare, așteaptă pe cineva care să dea cu pumnul. Doamna Dăncilă nu poate să dea cu pumnul nu i se potrivește, dar domnul Cumpănașu s-a luptat, s-a bătut cu statul, e bun de candidat pe culoarul PSD.”
  • „Nu spun că va candida, spus că ar trebui să candideze. E singurul care poate strica jocurile.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dragnea, Tăriceanu și Tudorel au nenorocit un băiețel de 9 ani: răpit și abuzat! Un violator eliberat de ei a recidivat

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

loading...

8 COMENTARII

  1. Gogosarul gangav isi da cu parerea. Nu ne intereseaza pronosticurile lui politice, oricum este o nulitate cu pretentii. Ar fi cazul sa se trezeasca din visul asta de 30 ani, lumea a evoluat si nu mai baga in seama astfel de trepadusi.

  2. O idee: Cumpănașu sa candideze de la P.S.D., iar Cristoiu pentru A.L.D.E. !
    In acest fel, anihilandu-se reciproc, voturile TAMPITOIZILOR (care voteaza P.S.D. sau A.L.D.E.) vor ramane in familie, intr-un fel…

  3. Imbecilul opincar de asfalt din Găgeşti Cristoiu Ion(ce nume de prost predestinat) a făcut o pseudodezvăluire. A afirmat imbecilul Cristoiu că netrebnicul Cumpănaşu este PSD-ist sadea ca şi el şi faptul că a călcat pe cadavrul nepoatei lui pentru a-şi face reclamă, ca la maşinile stricate, este bun de candidat la prezidenţiale din partea organizaţiei infracţionale criminale PSD. Măi imbecilule Cristoiu, noi ştiam acest lucru de când a început să latre la lună imbecilul Cumpănaşu iar spusele tale de om tâmp nu interesează pe nimeni în afară de imbecilii tăi PSD-işti care îs ca tine. Du-te imbecilule PSD-ist la un consult psihiatric cu demenţa ta senilă şi poate ai noroc de un tratament care să nu te omoare de tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările