Televiziunea Varanului n-a luat Covid de la liliac sau pangolin, ci de la Vulpiță! Se suspendă emisiunea cea mai infectată de la Antena 1

0
1802

Postul Antena 1 anunță suspendarea emisiunii „Acces Direct”. Au fost oprite filmările, pe fondul unei noi infectări cu Covid-19. Motivul: încă un caz de infectare în echipă, la o săptămână după cele ale soților Stegaru din Vaslui, invitați permanenți ai emisiunii.

„Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de Covid-19, în rândul echipei noastre”, a anunțat Antena 1 marți, printr-un comunicat.

Cu o săptămână în urmă, soții Veronica și Viorel Stegaru (cunoscuți ca „Vulpița și Viorel”), vedetele caraghioase ale unui show discutabil, dar de mare audiență, au avut teste pozitive la Covid-19.

Cei doi au intrat în izolare, iar emisiunea a continuat. Prezentatoarea Mirela Vaida a anunțat pe post că rezultatul testului său a fost negativ.

De altfel, Vaida – citată de Paginademedia.ro – anunță că starea sa de sănătate este bună în acest moment: „Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific, şi sper să rămân aşa. Pentru siguranţa mea şi a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic. Vă mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic. Sunt alături de colegii mei aflaţi deja în izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioadă. S-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toţii, o perioadă de timp, ţinând legătura cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale.”.

În următoarea perioadă, pe respectivul interval orar, la Antena 1 va fi tot „Acces Direct”, dar nu chiar atât de direct! Vor fi redifuzate cele mai bune ediții din acest an, dar vor rula și ediții în premieră, filmate pentru vacanța din luna august.

„Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară”, menționează comunicatul Antenei 1.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here