Andreea Esca se întoarce! Deocamdată, de acasă. „Eram foarte panicată. Nu sunt robot, sunt un om. Eu atât am putut să duc”

3
5224
Cosmin Stan - Andreea Esca

După o săptămână de absență de la Știrile Pro TV și de tăcere absolută, Andreea Esca vine cu explicații. Ea va vorbi luni seară, de la ora 19.00, în cadrul jurnalului de știri pe care de obicei chiar ea îl prezintă. Dar nu va fi prezentă în studio, ci va răspunde întrebărilor colegului ei Cosmin Stan, într-un interviu pregătit cu atenție de marketingul Pro TV.

Într-un promo difuzat pe televizor și în mediul online, Pro TV anunță primul interviu cu Andreea Esca, după infectarea acesteia cu Covid-19. Interviul va fi realizat de Cosmin Stan și va fi difuzat luni, 20 iulie, de la ora 19.00, chiar la Știrile Pro TV.

Din promo se deduce că, în acest moment, Andreea Esca se află în izolare la domiciliu, ceea ce înseamnă că a fost externată din spital.

De ce n-a vorbit până acum? „Nu mi se părea normal ca eu să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată”, spune Andreea Esca. „Fiercare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, adaugă ea.

În scurtul promo, Pro TV titrează: „Andreea Esca se întoarce! Află cele mai noi detalii”.

La un moment dat, Cosmin Stan o întreabă: „Ai fost sau nu ai fost bolnavă de Covid-19?”. Dar răspunsul nu e oferit în promo, ci va fi aflat diseară, la Știrile Pro TV.

În cadrul scurtului promo, Andreea Esca poartă vestimentații diferite, semn că s-a lucrat intens, în mai multe „reprize”, la această comunicare, care va marca revenirea vedetei Pro TV pe micul ecran, deocamdată doar printr-un interviu.

Andreea Esca a bifat deja o săptămână de absență de la pupitrul Știrilor Pro TV și în mod cert va lipsi încă o săptămână (cel puțin!).

„Dragoste” – transmite Andreea Esca prin tricoul în care apare într-o frântură de promo

O săptămână de tăcere și mister

Despre infectarea cu Covid-19 a Andreei Esca se vorbește de aproape două săptămâni. Prima reacție a Pro TV a fost să trimită o notificare către presă, în care le cerea ziariștilor să nu scrie despre „presupusa existență a unor cazuri de Covid în postul TV”.

A doua zi, într-un mesaj public, Pro TV admitea existența unor cazuri de infectare, fără a oferi însă numele vreunui angajat al său aflat în această situație. Nici până azi, Pro TV nu a comunicat public dacă Andreea Esca se numără printre cei îmbolnăviți de noul coronavirus.

Ulterior, ziarul „Libertatea” a dezvăluit că Andreea Esca participase la o petrecere pe litoral, alături de alte vedete, la inaugurarea unui hotel în Olimp, unde nu s-au respectat normele de prevenție și distanțare fizică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Din pacate Andreea Esca s-a dovedit o alta vedeta de mucava in tara vedetelor de mucava limitate intelectual. Daca ar fi fost atenta, daca ar fi inteles macar 1% din stirile pe care le-a prezentat de-a lungul anilor, acesta vedeta de mucava nu s-ar fi dus sa dea din partea dorsala pe la petreceri in plina pandemie mondiala.

    • Bravo Mihai! Corect… saraca asa e de aproape 25 de ani… prompterista tolomaca, doar a fost pioniera si utcista fruntasa – ea si Mirciulica Badea zis „5 secunde’…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here