marți, mai 28, 2024
AcasăNewsAnda Adam o execută silit pe Oana Zăvoranu, "consiliera" lui Piedone: are...

Anda Adam o execută silit pe Oana Zăvoranu, „consiliera” lui Piedone: are de recuperat 20.000 de lei

-

Cântăreața Anda Adam a câștigat un proces de calomnie cu Oana Zăvoranu, pe care acum încearcă s-o execute silit pentru a recupera daunele morale hotărâte de instanță: 20.000 de lei (4.000 de euro). Vedeta a vorbit despre acest subiect la postul de televiziune Kanal D, menționând că a dat-o în judecată pe „consiliera” fostului primar de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, din cauza repetatelor jigniri.

Oana Zăvoranu ar fi avut mai multe postări insultătoare sau defăimătoare la adresa Andei Adam și a fiicei acesteia pe rețelele de socializare, cântăreața hotărându-se să se adreseze instanței. Pârâta a fost obligată de judecător să șteargă toate postările calomnioase despre Anda Adam și să-i plătească 20.000 de lei daune morale.

Dar Oana Zăvoranu a refuzat să achite suma stabilită de instanță, așa că s-a ajuns la executarea silită. Anda Adam a relatat la Kanal D: „Cu Oana Zăvoranu mă cunoscusem cu mulți ani în urmă, atunci când era într-o relație cu Pepe, și chiar mi s-a părut o fată extraordinară. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea în ultimul timp, pot doar să spun că eu, cel puțin sunt genul de om care sunt extrem de bun și civilizat, dar am o limită. Oana Zăvoranu a trecut peste orice limită, tocmai de aceea am recurs la toate cele menționate, pentru că mi s-a părut că nu are limită. Și cred că despăgubirile care au fost acceptate, pentru că noi am vrut despăgubiri mai mari decât suma menționată, nu sunt suficiente pentru jignirile publice aduse de ea la adresa mea și a copilului meu”.

Cântăreața a spus că s-a decis s-o dea în judecată pe Zăvoranu după ce aceasta a început să râdă de copilul ei: „Acolo a fost punctul sensibil pe care Oana a călcat – și a călcat greșit. Atâta timp cât a făcut glume proaste pe seama mea, m-a jignit, bineînțeles, cu acea mențiune, ca să fie acoperită legal, că «Acest episod/Această postare este un pamflet și vă rugăm s-o tratați ca atare», a fost OK până când am ajuns în punctul în care Oana Zăvoranu mi-a luat copilul în batjocură. Acest lucru eu nu pot să-l accept. Este mult peste puterea mea de a înțelege ce e în capul unui om când jignește un copil de 4 ani. De aceea, am decis să fac acest poces și să pun stop acestei batjocori care ne-a fost adusă și mie și fetiței mele, un copil inocent și nevinovat”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* PNL s-a organizat s-o atace în haită pe Emilia Șercan. Politrucii au primit „punctajul”: toți trebuie să-l laude pe impostorul Bode și s-o denigreze pe jurnalistă

* După ce și-a bătut soția, deputatul Dumitru Focșa (AUR) spune că pactul contra violenței domestice la nivel european este „presărat cu idei radicale, din spectrul ideologiei de gen”!

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

Bobby Păunescu, co-patron la B1 TV, executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica. Fiul lui George Constantin Păunescu se afișează ca „investitor” la un proiect imobiliar „de miliarde” la Cluj

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

* VIDEO. Cele mai rușinoase imagini din viața unui dictator: Putin, singur în biserică la slujba de Crăciun. În sutană erau preoți sau FSB-iști?

* „Pușcașul” rus din Donețk îi prevede lui Putin un sfârșit ca al lui Gaddafi, „cu o coadă de lopată înfiptă-n fund”

* VIDEO. Susținătorii trumpistului Bolsonaro au devastat Palatul Prezidențial și sediul Curții Supreme, repetând în Brazilia scenariul asaltului asupra Capitoliului din ianuarie 2021

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -