PNL s-a organizat s-o atace în haită pe Emilia Șercan. Politrucii au primit „punctajul”: toți trebuie să-l laude pe impostorul Bode și s-o denigreze pe jurnalistă

7
1893
Emilia Sercan, jurnalist investigatie
Emilia Șercan a devenit inamicul public numărul 1 pentru PNL, care organizează un linșaj public la adresa ei

La PNL s-a dat ordin pe unitate: toți membrii au primit un discurs cu „mesaje-cheie” prin care trebuie denigrată și discreditată jurnalista Emilia Șercan, în paralel cu salvarea impostorului Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL. Clarice Dinu, redactorul-șef de la HotNews, a văzut acest „punctaj” primit de liderii PNL, în care li se spune explicit să-l laude pe Bode și s-o atace pe jurnalista care a dezvăluit plagiatul demnitarului.

Liberalii au misiunea s-o atace „în haită” pe Emilia Șercan, de la tribuna posturilor de televiziune plătite cu milioane de euro din bani publici pentru „presă și propagandă”. Purtătorii de mesaj trebuie să repete aceleași idei destinate publicului: Șercan e rău-intenționată și vrea să se răzbune pe Bode. În plus, ea nu are competența să se pronunțe pe probleme de securitate națională și nici în domeniul securității energetice – scrie în documentul împărțit fruntașilor liberali.

Este o mobilizare exemplară a partidului pentru a-l salva pe Lucian Bode, ministrul care a blocat orice reformă în Ministerul de Interne, a organizat licitații trucate și a girat acțiuni de compromitere a jurnalistei Emilia Șercan după ce aceasta a scris despre plagiatul premierului Nicolae Ciucă.

Ultima ispravă a lui Bode – omul de încredere al președintelui Iohannis – este compromiterea șanselor României de a adera la Spațiul Schengen, o lovitură teribilă pentru prestigiul și economia țării noastre.

Prins că a furat textele altor autori, asumându-și-le în teza pentru care a primit titlul de doctor, Lucian Bode a reacționat ca orice politician: a negat totul, a început să tragă sfori și a dat în judecată Universitatea Babeș-Bolyai, încercând să blocheze iminentul verdict de plagiat.

Pe acest om încearcă acum PNL să-l salveze cu orice preț. E drept că Bode e secretarul hîgeneral al partidului.

Conform punctajului văzut de jurnalista Clarice Dinu, liderii liberali trebuie să „croșeteze” pe marginea următoarelor idei: „Nu există dubiu că tot acest scandal este o vendetă politică împotriva ministrului Bode. Doamna Șercan a lansat niște acuzații netemeinice, fără o minimă pregătire de specialitate în domeniul studiilor de securitate și relațiilor internaționale sau în domeniul securității energetice. Domnia sa poate fi orice, dar numai obiectivă nu. Prezumția de imparțialitate pe care ar trebui să o aibă orice jurnalist pică în cazul de față, deoarece Emilia Șercan este autoarea unor plângeri împotriva ministrului Bode și, clar, nu poate fi bănuită de cele mai bune intenții”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Explicația AUR în cazul soției bătute de deputatul Focșa: „S-a lovit cu nasul de ușă din cauză că a fugit covorul”. Partidul aduce în discuție Ambasada Ucrainei!

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

Bobby Păunescu, co-patron la B1 TV, executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica. Fiul lui George Constantin Păunescu se afișează ca „investitor” la un proiect imobiliar „de miliarde” la Cluj

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

Gigi Becali, trimis din nou în judecată. A încălcat termenii eliberării condiționate: a votat la Referendumul pentru Familie, deși avea interdicție!

* VIDEO. Cele mai rușinoase imagini din viața unui dictator: Putin, singur în biserică la slujba de Crăciun. În sutană erau preoți sau FSB-iști?

* „Pușcașul” rus din Donețk îi prevede lui Putin un sfârșit ca al lui Gaddafi, „cu o coadă de lopată înfiptă-n fund”

* 6 criminali ruși, scoși din pușcării și trimiși pe frontul din Ucraina, au evadat înarmați dintr-o tabără de antrenament a mercenarilor Wagner

O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

7 COMENTARII

 1. Partidele de astăzi au ajuns sa apere niște indivixi care cred ca TEZA LOR DE DOCTORAT poate sa stea oricând cu un laureat al Premiului NOBEL.
  Acest individ pe nume Lucian Böde politician bun de pus la toate , ba ministru la transporturi , ba interimar la justiție sau mai nou ministru la interne, are impresia falsa ca este deținătorul adevărului abdolut. Numai ca acest așa zis doctor ca sa -ți iei in afara titlul de doctor trebuie nu numai sa ai niște articole de specialitate , dar sa si predai pe la câteva universități di totul durează cel puțin 5/6 ani. In România dai porunca si gata îți faci o lucrare de doctorat dar care are lacune grave si gata ești declarat DOTTORE.!!
  Este rușinos ca Universități de prestigiu se coboară la nivelul asta de mediocritate si accepta sa declare o serie de indivizi care nici măcar nu sunt in specialitate.!
  Și mai este ceva, chiar UNIVERSITATEA BABEȘ -BOLYAI din Cluj nu poate clarifica cât mai repede lucrarea de doctorat , pentru ca in caz contrar își pierde credibilitatea , ca despre asta vorbim pana la urma.!!!
  Iar doamna ziarista Emilia Șercan sa nu se lase in niciun caz intimidata ,din partea oricui ar încerca asta.!!!

  • Chiar daca, aparent, Bode si UBB se confrunta in justitire, au de fapt acelas interes: Bode sa ramana doctor, iar UBB sa ascunda rusinea ca a girat un plagiat si a livrat tarii un doctorat de carton.
   Asa ca, in ciuda aparentelor, isi vor uni fortele: UBB + Bode = UBBB

 2. Bravo voua ca scrieti adevarul, nu ca jurnalistii „impartiali” de la HN,. complicii plagiatorilor, care cenzureaza orice asemenea stire… sau ca si copistii Pitarului de la zoaie.con

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.